Soția lui Toni Grecu, primele declarații despre starea actorului, internat în spital cu COVID-19

Publicat pe

Cristina, soția lui Toni Grecu, a făcut primele declarații despre starea de sănătate a comediantului testat pozitiv cu COVID-19. Unul dintre fondatorii Divertis, este internat la Spitalul Matei Balș din București, unde primește îngrijiri medicale.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Oamenii care îl cunosc pe Toni Grecu s-au alarmat, după ce în presă au apărut informații cum că actorul se află la Terapie Intensivă, după ce a fost testat pozitiv cu COVID-19. Cristina Grecu a făcut primele declarații despre starea în care se află soțul ei în aceste momente, după ce a contractat virusul.

Soția lui Toni Grecu, primele declarații despre starea actorului, internat în spital cu COVID-19Soția lui Toni Grecu, primele declarații despre starea actorului, internat în spital cu COVID-19

Contactată de către jurnaliștii de la Libertatea, soția lui Toni Grecu a infirmat zvonurile apărute cum că acesta s-ar afla într-o stare gravă și este la Terapie Intensivă.

'Este internat de 5 zile la Spitalul 'Matei Balș'. Este pe salon și primește tratamentul corespunzător. Nu a fost niciun moment internat la Terapie Intensivă. (…) A avut simptome, dar după o săptămână au devenit mai serioase. Am decis atunci să meargă la spital, a fost internat pentru monitorizare și tratament. Acum se află într-o stare ameliorată față de cea din momentul internării. Evoluează spre bine.', a declarat Cristina Grecu pentru sursa mai sus menționată.

Citește și: Ce nu se vede la Survivor. Imaginile care nu se dau la televizor:„Poți să mori acolo…’

Citește și: Bianca Drăgușanu a ajuns la Poliție, după ce ea și fiica ei au fost amenințate: ‘Mi-a spus că e în fața blocului meu și că intră peste mine’

Citește și: Oana Frigescu și Andrei Badiu din nou la tribunal, la 9 ani de la divorț. S-au dat în judecată reciproc

Citește și: Drama neștiută a fostei crainice TVR, Sanda Țăranu. De ce nu a avut copii: „M-aș fi lăsat de meserie’

Toni Grecu a fost testat pozitiv cu COVID-19

Toni Grecu a ajuns de urgență la spital, după ce a fost testat pozitiv cu COVID-19. ‘Toni Grecu este la spitalul ‘Matei Balș’. A fost diagnosticat cu COVID-19 și a fost internat în stare gravă după 4 zile de când a acuzat primele simptome ale bolii’, au declarat sursele medicale pentru gandul.ro.

Soția lui a declarat că vorbește des cu acesta și se simte destul de bine, fiind sub atenta supraveghere a medicilor. 'Tot timpul și mi-a spus că este ok și se simte bine. Îi este foame mai tot timpul… Mi-a transmis că este atent monitorizat de personalul medical, la fel ca toți ceilalți colegi ai săi de salon', a declarat Cristina pentru Libertatea.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter