Bianca Drăgușanu a ajuns la Poliție, după ce ea și fiica ei au fost amenințate: ”Mi-a spus că e în fața blocului meu și că intră peste mine”

Publicat pe

Bianca Drăgușanu a ajuns la miezul nopții la Poliție, după ce ea și fiica ei, Sofia Natalia Slav, au fost amenințate. După ce a anunțat că trece prin cea mai frumoasă perioadă a vieții sale, fericirea fostei soții a lui Alex Bodi a fost umbrită de un telefon amenințător.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Bianca Drăgușanu a ajuns azi noapte la o Secție de Poliție din Capitală, după ce a primit mai multe telefoane în care ea și fiica ei, Sofia, au fost amenințate. Vedeta s-a temut pentru siguranța ei și a fetiței pe care o are cu Victor Slav și a apelat la oamenii legii pentru protecție. Persoana respectivă care a sunat-o pe Bianca Drăgușanu a amenințat-o că va intra în casă peste ea și Sofia.

Bianca Drăgușanu a ajuns la Poliție, după ce ea și fiica ei au fost amenințate: 'Mi-a spus că e în fața blocului meu și că intră peste mine'Bianca Drăgușanu a ajuns la Poliție, după ce ea și fiica ei au fost amenințate: 'Mi-a spus că e în fața blocului meu și că intră peste mine'

„Primul apel a fost aseară la ora 21, în care am fost înjurată și amenințată. Al doilea apel a fost în această seară, cu același conținut. Cel de-al treilea apel m-a speriat cel mai tare, mi-a spus că e în fața blocului meu și că intră peste mine și peste fiica mea în casă. Sunt o femeie singură, cine vrea să îți facă rău, îți poate face. Sunt un om pacifist, nu am nimic de împărțit cu nimeni, nu deranjez pe nimeni cu nimic. Nu mie se mai pare glumă', a declarat Bianca Drăgușanu, la ieșirea din secția de Poliție, la Xtra Night Show.

Fosta prezentatoare TV i-a înregistrat pe cei care au sunat-o și a mers la Poliție. Iulia Sălăgean, fosta soție a lui Alex Bodi, a însoțit-o pe vedetă la secția de Poliție. Bianca Drăgușanu s-a speriat foarte tare în momentul în care a auzit că respectivul i-a spus că intră în casă peste ea și fiica ei.

'Am fost amenințată eu și fetița mea. Mai multe detalii vă poate da domnul avocat și prietena mea care a fost martor și sora mea. A trebuit să ne prezentăm la Poliție. În ultimele 48 de ore, am fost sunată de trei ori. Este vorba despre copilul meu. Înțeleg orice, dar până la copilul meu. Avem și înregistrarea. Prietena mea a avut instinctul de apărare și am înregistrat în momentul în care persoana respectivă spune: 'Intru peste tine în casă și peste fiica ta. Sunt în fața blocului!'. În acel moment am sunat la Poliție și au venit 3 echipaje de polițiști, acum o oră. Să-mi spună cineva toate astea, l-am înregistrat', a declarat Bianca Drăgușanu pentru Xtra Night Show.

Citește și: Bianca Drăgușanu confirmă relația cu Gabi Bădălău: 'Da, mă mărit'

Citește și: Mama Biancăi Drăgușanu, amendată după ce ar fi dat declarații false Poliției despre fiica ei. Ce sumă are de plătit

Citește și: Andreea Mantea a găsit un pliculeț suspect în geanta Biancăi Drăgușanu. Cum au reacționat cele două și ce conținea

Citește și: Bianca Drăgușanu a recunoscut că a fost bătută de Alex Bodi! Sofia, afectată când și-a văzut mama desfigurată

Cei care au amenințat-o pe Bianca Drăgușanu au fost identificați

Din fericire, cei doi bărbați care au amenințat-o pe vedetă și pe fiica acesteia au fost identificați. Persoanele care au sunat aveau poză la profil pe WhatsApp și așa au putut fi găsiți mai ușor. Bianca Drăgușanu a depus o plângere pentru amenințare și hărțuire la Poliție, după ce a fost sunată și amenințată.

„Unul dintre ele mai mult ca sigur este un număr de abonament. Mai mult decât atât, pe două dintre numerele de telefon există și o poză la WhatsUp, adică doi dintre cei care au sunat au fost deja identificați. Nu știu să spun din ce zonă', a declarat avocatul Biancăi.

Vedeta a luat foc și se teme pentru siguranța fetiței sale, Sofia. Bianca Drăgușanu a răbufnit și speră că totul se va termina cu bine, iar vinovații vor plăti pentru tot. „Am băgat numărul în memorie și apare și poza și că are telefonul din 2019. Imbecil, ce să zic! Cât de idiot să fii! Au și poză la WhatsUp, cum se poate așa ceva? În 2021 să mă suni de pe numărul tău de telefon, de pe abonament, cu poză și să mă ameninți, să-mi spui de copilul meu și că intri peste mine în casă? Sunt trei bărbați. Înțeleg să mă înjuri pe mine, dar când vii și spui de copilul meu, că ești în fața blocului meu, deja mie mi se mai pare glumă! Mă înjuri o dată, de două ori, dar nu se mai poate! Unde suntem? În codru? Nu se mai poate așa ceva!', a continuat blondina.

FOTO: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter