Andreea Mantea a găsit un pliculeț suspect în geanta Biancăi Drăgușanu. Cum au reacționat cele două și ce conținea

Publicat pe

Bianca Drăgușanu a fost invitata emisiunii prezentată de Andrea Mantea. Prezentatoarea Kanal D a venit acasă la vedetă și a stat de vorbă cu ea despre relația cu fostul soț, Alex Bodi, despre micuța Sofia, dar și despre alegerile pe care Bianca le-a făcut de-a lungul timpului. Andreea Mantea a găsit un pliculeț suspect în geanta Biancăi Drăgușanu. Cum au reacționat cele două și ce conținea.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Prezentatoarea i-a „plantat' blondinei o revistă pe coperta căreia era Victor Slav sub pernă, i-a ascuns dulciuri prin casă și câteva bijuterii false. După o discuție mai lungă, cele două au decis să se uite prin dressing-ul Biancăi, care are o colecție impresionantă de genți și accesorii.

Cotrobăind prin lucrurile ei, Mantea a găsit un plic alb în geanta Biancăi Drăgușanu. Andreea Mantea a pus mâna pe geanta Biancăi și a profitat de moment pentru a se uita în ea.

Andreea Mantea a găsit un pliculeț suspect în geanta Biancăi Drăgușanu. Cum au reacționat cele două și ce conțineaAndreea Mantea a găsit un pliculeț suspect în geanta Biancăi Drăgușanu. Cum au reacționat cele două și ce conținea

În momentul în care Andreea Mantea a umblat în geantă, a scos la iveală un plic mic și alb. Rușinată, Bianca Drăgușanu a pus mâna imediat pe plic și l-a băgat la loc în geantă, vizibil deranjată de gestul prezentatoarei.Andreea Mantea: 'Mamă, are tămâie la ea în geantă, măi. Uite, mă, uite!'

Bianca Drăgușanu: „Lasă-l aici. „

Andreea Mantea: 'E tămâie. Ca să te protejeze. Taci mă, că e bine, că și eu am! Îți arăt acum.'

Bianca Drăgușanu: 'Dar nu te uiți în geantă și arăți pe cameră, serios acum.„

Andreea Mantea: 'Păi, dar e de bine. Eu te laud, eu te laud.'

Cam așa a decurs dialogul dintre cele două vedete, care au decis să dea rapid uitării incidentul. Mai apoi, cele două au trecut la alt subiect și au lăsat deoparte gențile de mii de euro.

Bianca Drăgușanu, „săltată' de mascați

Bianca Drăgușanu a fost supusă unui test destul de dificil. „Mascații' au pătruns în casa vedetei pentru că ar fi primit un pont cum că aceasta ar fi furat obiecte de mare valoare.

Totul, însă, a fost o farsă plănuită de Andreea Mantea. Bruneta a „introdus' pe ascuns câteva obiecte de valoare pentru care vedeta să fie trasă la răspundere.

Bianca Drăgușanu a izbucnit în plâns în momentul în care a fost imobilizată de „forțele de ordine'. Întreaga aventură  a fost difuzată la Kanal D, iar imagini din timpul descinderii pot fi văzute în clipul video.

Citește și: În timp ce Carmen de la Sălciua dă vina pe infidelitate pentru nefericirea ei, Culiță Sterp își prezintă noua cucerire: „Uitați ce iubită frumoasă am!'

Citește și: Cine sunt Faimoșii de la Survivor sezonul 2

Citește și: Oana Roman divorțează de Marius Elisei. Bărbatul refuză să-i mai vorbească

„Ești o perversă care te-ai dat prietena mea și ai venit cu tot felul de idei”,a spus Bianca Drăgușanu.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter