Ioana Boureanu, hărțuită de fostul iubit: "Mă duc la poliție". Cum a intervenit Cristian Boureanu în conflict

Publicat pe

Ioana Boureanu, fiica lui Cristian Boureanu, întâmpină probleme cu fostul iubit. Tânăra susține că fostul partener, care nu ar accepta despărțirea, o hărțuiește fără încetare. Nici după intervenția fostului politician, lucrurile nu s-au liniștit. Rămasă fără opțiuni, fata nu exclude varianta de a merge la poliție.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ioana Boureanu a povestit în timpul unei transmisiuni live pe Tik Tok ce probleme are cu fostul iubit. Bărbatul în cauză o suna chiar în timp ce era în direct cu fanii săi, motiv pentru care s-a decis să facă publică povestea.

Ioana Boureanu, în vârstă de 19 ani, s-a despărțit de iubit, însă fostul partener nu ar fi acceptat prea ușor despărțirea. Dimpotrivă! Este insistent și încă o caută, în ciuda dorinței tinerei.

Ioana Boureanu, hărțuită de fostul iubit: "Mă duc la poliție". Cum a intervenit Cristian Boureanu în conflictIoana Boureanu, hărțuită de fostul iubit: "Mă duc la poliție". Cum a intervenit Cristian Boureanu în conflict

Ioana Boureanu: „S-a certat și tata cu el la telefon”

Inclusiv Cristian Boureanu ar fi luat legătura cu băiatul care îi deranjează fiică, însă acțiunea sa nu a avut rezultatul dorit. Pentru a scăpa de hărțire, Ioana Boureanu a precizat că va apela inclusiv la ajutorul poliției.

Fiica fostului politician și-a dat telefonul pe mod Avion pentru a-și putea continua live-ul fără să fie deranjată de fostul iubit.

„Am scăpat, gata! Nu mai are cum să mă sune fraierul.', a transism Ioana.

„Nu ai de ales decât să îl înjuri.', a sfătuit-o urmăritor.

„Degeaba, crede-mă. Am încercat orice, absolut orice. S-a certat și tata la telefon, am zis că mă duc la poliție. Nicio șansă, n-am cum să scap de el. Imposibil.', a fost replica imediată a lui Cristian Boureanu.

Citește și: Fiica lui Cristian Boureanu a fost bătută crunt într-un club din Capitală.Cum a fost găsită Ioana Boureanu de tatăl ei

Citește și: Fiica lui Cristian Boureanu s-a schimbat complet.Ioana este de nerecunoscut. S-a transformat din bombă sexy într-o tânără studioasă

Citește și: Roxen vorbește în premieră despre fostul iubit agresiv:„O relație toxică, m-am speriat'/ EXCLUSIV

Citește și: Mircea Radu suferă de o boală, de ani buni:„Aşteptând cu ochii deschişi ameţelile şi amorţeala'

Cristian Boureanu şi fiica lui, implicaţi într-un scandal în plină stradă

De-a lungul timpului, Ioana Boureanu și fostul politician nu au fost feriți de scandaluri. În urmă cu patru ani, fostul deputat s-a ales cu dosar penal după ce a fost implicat într-un conflict cu fiica lui, chiar în plină stradă.

Încercând să-şi ia fiica, pe atunci în vârstă de 15 ani cu forţa şi să o bage în maşină, aceasta a început să ţipe că tatăl ei o omoară. Jandarmii care păzeau sediul unei ambasade au auzit strigătele Ioanei Boureanu şi au sunat la cea mai apropiată secţie de poliţie.

Atât tatăl cât şi fiica au ajuns la secția de poliţie, unde au avut de dat mai multe explicații privind incidentul.

Ioana Boureanu a sustinut atunci că nu ar fi fost prima data când a fost lovită de tatăl ei: „M-a luat de păr. Vreau să rămân cu mama. Da, mă cert des cu tatăl meu şi a dat de multe ori în mine. Au fost momente când m-a bătut rău. El nu vrea să stau în Bucureşti cu mama mea, a spus aceasta, care ar fi avut un smoc de par smuls din cap”, a povestit ea.

Sursa foto: Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter