Bianca Drăgușanu confirmă relația cu Gabi Bădălău: ”Da, mă mărit”

Publicat pe

Bianca Drăgușanu a confirmat relația cu Gabi Bădălău. Vedeta a fost invitată în platoul emisiunii Teo Show, unde a recunoscut că există un bărbat în viața ei și că este în cel mai bun moment al vieții sale.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Este vestea pe care o aștepta toată lumea. Bianca Drăgușanu confirmă relația cu Gabi Bădălău, fără să se mai ascundă vreo secundă. Fosta soție a lui Alex Bodi a fost invitată în emisiunea lui Teo Trandafir de la Kanal D, unde a vorbit deschis despre viața pe care o are în prezent.

Bianca Drăgușanu confirmă relația cu Gabi Bădălău: 'Da, mă mărit'Bianca Drăgușanu confirmă relația cu Gabi Bădălău: 'Da, mă mărit'

Vedeta a făcut primele declarații despre povestea de dragoste pe care o trăiește alături de încă soțul Claudiei Pătrășcanu, pentru că acesta nu a semnat actele de divorț. Bianca Drăgușanu a vorbit și despre vacanța în Maldive alături de Gabi Bădălău.

'Acum viața mea este în roz, exact asa cum mi-am dorit-o și cum o merit. Aparențele de cele mai multe ori înșală. Dar acum chiar cred ca trăiesc cea mai frumoasă periodă a vieții mele, din toate punctele de vedere.

Îmi permit orice fel de vacanță și am plecat singură în Dubai. De acolo am plecat cu cineva în Maldive. Nu pot sa zic ca a fost ceva planificat. Am încercat sa o conving pe Ramona (n.r – Gabor) să mergem în Maldive.

Bianca este o persoana foarte spicy, foarte complicată. Mi se întâmplă exact ce îmi doresc să mi se întâmple. Oamenii fericiți nu simt nevoia să-și exprime fericirea. Starea de fericire mi-o induc în fiecare zi singură. Că mai există cineva care mă face fericită e adevărat.', a declarat Bianca Drăgușanu.

Citește și: Dana Budeanu, despre cuplul Bianca Drăgușanu – Gabi Bădălău: „Tu ai mai fost cu cocalari”

Citește și: Claudia Pătrășcanu, primele declarații despre căsătoria lui Gabi Bădălău cu Bianca Drăgușanu: „Întâi trebuie să divorțeze”

Citește și: Mama Biancăi Drăgușanu, amendată după ce ar fi dat declarații false Poliției despre fiica ei. Ce sumă are de plătit

Citește și: Cătălin Botezatu, primele declarații după ce Bianca Drăgușanu ar avea o nouă relație: 'Mă duc ca naș la nunta ei cu Gabi Bădălău'

Bianca Drăgușanu se căsătorește a treia oară

Fosta soție a lui Victor Slav nu spune nu unei alte căsătorii. Bianca Drăgușanu a confirmat și faptul că își dorește să se mai căsătorească pentru a treia oară.

'Trăiesc viața pe care o merit și pe care mi-am dorit-o întotdeauna. Sunt un om care face ce simte. Nu vreau să vorbesc despre partenerul din viața mea. Sunt bine, împlinită din toate punctele de vedere. Am un copil sănătos, afaceri, prieteni (…)

Da, mă mărit… cândva. A treia oară va fi cu noroc. E clar că o să mă mărit, am mai zis chestia asta. (….) Tânjesc după o familie. (…) Pentru viitorul meu soț centrul universului lui voi fi eu. Mai bine rămân singură dacă nu e cum vreau eu.', a mai declarat vedeta.

Bianca Drăgușanu nici nu mai vrea să audă despre o împăcare cu Alex Bodi, bărbatul cu care a fost căsătorită pentru câteva luni. 'Toate lucrurile se așază în viața mea. Nu m-aș mai întoarce nicio secundă într-o situație în care nu m-aș mai regăsi, doar de dragul de a-i mai face bine unui om.', a mai spus Bianca.

FOTO: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter