Toni Grecu a fost externat, după ce s-a vindecat de COVID-19: ”Am avut de-a face cu cea mai mare dramă”

Publicat pe

Toni Grecu a fost externat, după ce a dus o luptă cruntă cu COVID-19. Actorul face primele declarații, după ce a stat internat în spital timp de trei săptămâni.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Toni Grecu, unul dintre cei trei fondatori ai grupului de umor 'Divertis', s-a vindecat de COVID-19 și a fost externat după aproximativ trei săptămâni de spitalizare. Actorul a avut o formă mai gravă a bolii și face primele declarații despre coșmarul prin care a trecut.

Nu a fost niciun moment o formă uşoară a bolii, dar nici una foarte severă, care să fi necesitat internarea la ATI. După atâta timp petrecut în spital, pot spune cu mâna pe inimă că am avut de-a face cu cea mai mare dramă, dar cu şi cea mai mare comedie pe care am trăit-o vreodată!', a declarat Toni Grecu, pentru playtech.ro.

Actorul a infirmat zvonurile cum că ar fi fost internat la Terapie Intensivă, însă a mărturisit că a avut nevoie de tratament mai mult și i s-a administrat oxigen.

Citește și: Soția lui Toni Grecu, primele declarații despre starea actorului, internat în spital cu COVID-19

Citește și: Toni Grecu, primele declarații după incendiul de la Matei Balș: „A fost o cursă sufocantă, fără aer”

Citește și: Toni Grecu era internat în pavilionul care a luat foc la „Matei Balș”. Soția lui a făcut primele declarații: „E evaluat de medici”

Citește și: Toni Grecu, primele declarații după ce s-a îmbolnăvit de COVID-19: 'Obosesc repede. E pneumonie'

Toni Grecu era internat la Matei Balș când a izbucnit incendiul

Actorul se afla internat la Matei Balș când a izbucnit incediul, unde au murit 15 persoane. Toni Grecu a reușit să iasă din salon târându-se până la Salvarea din curtea spitalului. Peste 100 de persoane au fost evacuate la momentul respectiv. Acesta a fost mutat mai întâi la Spitalul de Urgenţă Sf. Pantelimon, de unde, după numai 24 de ore, a fost mutat la Monza Metropolitan Hospital.

Cum se simte Toni Grecu, după ce a fost externat

Actorul a mărturisit că este bine, însă nu a vrut să dea prea multe detalii despre starea lui actuală de sănătate. Toni Grecu a fost astăzi externat și a ținut să le mulțumească tututor celor care au fost lângă el în această perioadă grea.

Vreau să mulţumesc corpului medical din toate cele trei spitale prin care am trecut. Am fost impecabil tratat.

După cum trebuie să le mulţumesc tuturor celor, printre accesele mele de tuse şi frisoane, m-au făcut să râd, să văd partea frumoasă a paharului. Şi asta a venit nu doar din partea medicilor sau asistentelor, ci şi a colegilor de salon sau a prietenilor care au ţinut aproape. Tuturor, le mulţumesc. Am vorbit despre partea de comedie ce a însoţit totuşi tragedia asta. Şi nu mă refer la boala în sine.

Mă refer la ceea ce am văzut şi am trăit în spital, la oamenii cu care am intrat în contact, la lucrurile frumoase şi la cele urâte sau dramatice cu care am intrat, cu sau fără voia mea, în contact. Nu ştiu dacă am să scriu vreodată vreun scheci despre perioada asta de viaţă sau despre COVID-19, dar dacă am s-o fac voi încerca să nu uit nimic din toate cele trăite!', este promisiunea lui Toni Grecu.

FOTO: Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter