Fosta soție a lui Bănel Nicoliță, dezvăluiri la un an de la divorț. În ce relații este fostul fotbalist cu ea și cu copiii

Publicat pe

Fosta soție a lui Bănel Nicoliță a vorbit recent despre relația pe care o are cu fotbalistul. Anul trecut, vestea că Bănel Nicoliță și soția lui au divorțat a luat prin surprindere pe toată lumea, cu atât mai mult cu cât păreau un cuplu solid. Iată ce declară acum Cristina despre relația pe care o are fostul fotbalist cu ea și cu cei doi copii ai lor!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

A trecut mai bine de un an de când Cristina este fosta soție a lui Bănel Nicoliță. Celebrul fotbalist și soția lui au format un cuplu aparent perfect… Totuși, de-a lungul timpului au mai apărut zvonuri despre separarea lor. fostul sportiv a confirmat acest lucru abia anul trecut în luna august, când, în cadrul unei emisiuni, a mărturisit că el și Cristina nu mai formează un cuplu din luna februarie a anului trecut.

Fosta soție a lui Bănel Nicoliță, dezvăluiri la un an de la divorț. În ce relații este fostul fotbalist cu ea și cu copiiiFosta soție a lui Bănel Nicoliță, dezvăluiri la un an de la divorț. În ce relații este fostul fotbalist cu ea și cu copiii

Bănel Nicoliță și soția lui au divorțat în secret

Fostul fotbalist a confirmat vestea divorțului abia după ce a fost surprins la mare alături de fosta lui iubită. Atunci a fost obligat să mărturisească faptul că el și Cristina nu mai formau un cuplu încă din luna februarie a anului trecut. Întrebat, a vremea respectivă, în ce relații a rămas cu fost soție, Bănel Nicoliță a mărturisit, vizibil afectat:

‘Am rămas în relații bune cu fosta soție’, a declarat el în cadrul unei emisiuni TV, vizibil afectat.

Amalia și Natalia, cele două fiice ale cuplului, au rămas în grija mamei lor.

Motivul rupturii dintre Bănel Nicoliță și soția lui

Bănel Nicoliță și Cristina s-au cunoscut în 2008, pe vremea când ea era studentă, iar mariajul lor a durat doar 6 ani. Între timp au venit pe lume Amalia și Natalia, iar tatăl lor, iar tatăl lor, după ce s-a lăsat de fotbal, s-a întors la Făurei, în Liga 3, unde a încercat să pună echipa locală pe picioare, fiind și antrenor, și jucător, și manager, și investitor… Din păcate însă, se pare că acest lucru l-a costat familia.

Au fost ani la rând în care el a plecat la Făurei, iar ea a rămas singură și cu fetele, și cu grădiniță. Dorința lui de a duce pe culmi acea echipa de fotbal l-a făcut să fie neglijent cu familia și să cheltuiască bani peste măsură. Cristina îl certa mereu din această cauză. El și ultimul leuț îl dădea pentru echipa aceea de fotbal. La un moment dat, distanta și-a spus cuvântul', declarau apropiați ai lui Nicoliță, pentru Impact.ro. când s-a aflat de ruptura lor.

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă Emil Rengle, la 3 ani de când a câștigat Românii au Talent: „Am pornit într-o călătorie de meditație”. EXCLUSIV

Citește și: Când l-a cunoscut Laurette pe bărbatul care a bătut-o și ce relație aveau. Ce i-ar fi promis înainte să se întâlnească la hotel

Citește și: Aurora Cornu a murit. Prima soție a lui Marin Preda era bolnavă de COVID-19

Citește și: Gina Pistol a ajuns acasă cu fetița. Smiley, declarații emoționante despre prima noapte în trei: 'Este minunată'

Fosta soție a lui Bănel Nicoliță, în relații bine cu fotbalistul

Chiar dacă drumurile lor s-au despărțit, Bănel Nicoliță și Cristina au rămas în relații bune. Sportivul între timp și-a refăcut viața, dar nu a uitat, evident, de fiicele sale, de care se preocupă în continuare.

Fostul meu soț își sună copiii, se interesează de ei. Nu îi neglizează. Este normal, sunt copiii lui', a spus Cristina pentru Playsport.

După ce au divorțat, bănel nicoliță a rămas cu un apartament de două camere, în timp ce Cristina stă în continuare, alături de cele două fiice ale lor, în vila în care au locuit toți patru.

'Am încercat să ne mai împăcăm, să ne mai dăm o șansă, am hotărât amândoi că e mai bine pentru copii să ajungem la un divorț. Vreau să-i mulțumesc fostei soții pentru cele două fete minunate, noi doi vom lupta împreună să le oferim un viitor bun, vom face sacrificii să nu ducă lipsa noastră', declara Bănel Nicoliță după divorț.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter