Gina Pistol a ajuns acasă cu fetița. Smiley, declarații emoționante despre prima noapte în trei: ”Este minunată”

Publicat pe

Gina Pistol și Smiley și-au adus fetița acasă și au împărtășit impresii despre prima noapte în trei. Familia lor s-a mărit, iar bucuria este imensă pentru cei doi părinți.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Gina Pistol a născut pe 9 martie o fetiță perfect sănătoasă, iar Smiley se simte cel mai fericit bărbat. De când a apărut în viața lor micuța, viața celor doi s-a schimbat complet și sunt extrem de emoționați.

Gina Pistol a ajuns acasă cu fetița. Smiley, declarații emoționante despre prima noapte în trei: 'Este minunată'Gina Pistol a ajuns acasă cu fetița. Smiley, declarații emoționante despre prima noapte în trei: 'Este minunată'

Vedeta a născut prin cezariană, iar totul a decurs așa cum trebuia, fără niciun fel de probleme. Gina Pistol a ajuns cu fetița acasă, iar Smiley a fost extrem de emoționat și a transmis un mesaj pentru toți cei care s-au gândit la ei în toată această perioadă.

„Suntem bine, sănătoși, acasă, iar asta e minunat. Vă transmitem toată iubirea noastră', a spus Smiley.

După ce prezentatoarea de la Chefi la cuțite a fost externată, ea și Smiley au făcut un video scurt în povestește despre prima noapte în trei. Se pare că Gina Pistol se descurcă de minune în rolul de mamă, iar artistul o ajută necondiționat.

„Hello. Salutare, tuturor. Vă pupăm cu drag. Aflați despre noi că suntem bine, în special Gina. Fetița noastră este foarte bine, am trecut cu bine peste prima noapte acasă. Am ajuns cu bine acasă, le mulțumim tutoror celor care ne-au trimis mesaje, urări, sfaturi și energie pozitivă.

Cea mai frumoasă surpriză și cel mai frumos cadou a fost din partea fiicei noastre, care este sănătoasă și este minunată. Abia așteptăm să se facă mare, să-i povestim cât de multe mesaje a primit și cât de mult s-au bucurat oamenii pentru nașterea ei', a mai spus Smiley, în clipul video de pe Facebook. 

Citește și: Smiley, declarație în versuri pentru fiica lui: „N-am iubit pe nimeni până la tine”. Gina Pistol a început să plângă

Citește și: Gina Pistol, Smiley și fetița lor, sub puterea cifrei 9! Ce semnificație are 9 în numerologie

Citește și: Smiley, primele declarații după ce a devenit tată pentru prima dată. Cum se simte Gina Pistol

Citește și: Ce nu vrea Smiley să afle fiica lui, despre el. Răspunsul are legătură cu Gina Pistol!

Cum se descurcă Gina Pistol cu fetița ei

Vedeta și-a dorit mult să devină mamă, iar o minune s-a întâmplat în viața ei, după ce medicii i-au spus că nu poate rămâne însărcinată. Gina Pistol a ajuns cu fetița acasă și se descurcă excelent în rolul de mamă, deși este ceva nou pentru ea.

„Am lacrimi în ochi. Sunt de fericire și recunoștință. Trăim cele mai pure și minunate sentimente. Toate-s legate de ea și despre ea. Fiica noastră', a fost și mesajul emoționant al Ginei Pistol.

Gina Pistol și Smiley au scos-o la plimbare prin curte pe micuța lor, iar bucuria lor este de nedescris. 'Ai adus soarele cu tine. Pentru noi e răsărit', a scris vedeta pe una dintre rețelele de socialiare.

FOTO: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter