Smiley, declarație în versuri pentru fiica lui: "N-am iubit pe nimeni până la tine". Gina Pistol a început să plângă

Publicat pe

La trei zile după ce a devenit tată pentru prima oară, Smiley își împărtășește emoțiile cu fanii care-i ascultă muzica și lansează piesa 'Până la tine', o declarație de iubire pentru fetița sa și o piesă despre începutul vieții în trei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Smiley a devenit tată pentru prima oară în urmă cu trei zile și marchează momentul cu o melodie specială, în care se vorbește despre începutul vieții în trei.

Noul meu cântec este despre cea mai pură formă de iubire. Vă mulțumesc pentru toate gândurile bune pe care mi le transmiteți! Au ajuns', a transmis Smiley care și-a impresionat partenera până la lacrimi cu povestea și versurile de-a dreptul impresionante.

Smiley, melodie pentru fiica lui

În videoclipul lansat, în care apare într-o expoziție de tablouri care-l surprind în momente esențiale din cariera lui artistică, Smiley montează pe peretele vieții sale cea mai recentă si emoționantă schiță, care le încununează pe toate celelalte de până acum.

'O să iei tot din ce sunt și o să mă faci mai mult', este Smiley convins, încă de la prima întâlnire cu cu micuța care i-a luminat viața.

Smiley, declarație în versuri pentru fiica lui: "N-am iubit pe nimeni până la tine". Gina Pistol a început să plângăSmiley, declarație în versuri pentru fiica lui: "N-am iubit pe nimeni până la tine". Gina Pistol a început să plângă

Smiley: „Ai adus Soarele cu tine'

'Inima mi-a zis că ai sosit/ Cine-s eu să o contrazic?!/ Ai adus Soarele cu tine,/ Pentru noi e răsărit./ Mi-ai arătat că până acum eu n-am iubit pe nimeni,/ Pe nimeni până la tine', sunt parte din versurile refrenului piesei 'Până la tine' prin care Smiley își marchează emoționantul început al vieții în 3.

'Am încercat să găsesc o formulă cât mai simplă și mai directă de a ilustra sentimentul melodiei, de a transmite că momentul în care întemeiezi o familie este ceva unic și că bucuria acestui moment este mult mai mare decât tot ce ai trăit până atunci. De aici și metafora vizuală pe care am ales să o folosim. A fost o plăcere și o premieră să lucrez direct cu Smiley în relația de regizor-actor și suntem foarte bucuroși de ce am realizat.', a susține artistul Dorian care semnează regia clipului 'Până la tine', alaturi de Nicu Drăgan ca editor și director de imagine.

Co-producție HaHaHa Production si Cat Music, cu muzica și versurile compuse de Smiley împreună cu Dorian Micu, cu clipul regizat de Dorian, împreună cu Nicu Drăgan și producția muzicală realizată de Florin Boka, Lucian Nagy și Roland Kiss, 'Până la tine' este un fel de 'bun venit' pe lume pe care doar un artist are privilegiul de a-l spune.    

Citește și: Pavel Bartoș, dezvăluiri despre Smiley, după ce a devenit tată:”Nu realizează că…”

Citește și: Gina Pistol, Smiley și fetița lor, sub puterea cifrei 9!Ce semnificație are 9 în numerologie

Citește și: Anghel Damian, confesiuni după 8 ani de iubire cu Lia Bugnar:„Primul pas l-am făcut eu'. Cum îi afectează diferența de vârstă / EXCLUSIV

Citește și: Andreea Bălan și Tiberiu Argint s-au certat în mașină.Motivul disputei indică, de fapt, că relația lor e din ce în ce mai serioasă 

Emoții pentru Gina Pistol și Smiley

Gina Pistol și Smiley au avut mari emoții înainte de venirea pe lume a micuței lor. Au pregătit un clip special, înainte ca vedeta să nască. În imaginile suprinse, Gina, extrem de sensibilă nu și-a putut stăpâni lacrimile.

„Astăzi e ultima noapte în doi’, a spus Smiley, moment în care Gina Pistol nu și-a putut stăpâni lacrimile.

„Am făcut treabă bună timp de nouă luni’, a spus Gina Pistol.

Smiley, tată pentru prima dată

Smiley este extrem de fericit după ce a devenit tată pentru prima oară. Pentru el, anul 2020 a fost cel mai bun, căci a aflat că va avea un copil.

„Chiar dacă 2020 ne-a dat viața peste cap, vreau să-i mulțumesc și în memoria mea va rămâne ca un an bun, pentru că a fost anul în care am aflat că voi fi tată. (…) Ca să mă pregătesc mai serios, am început să fac exerciții fizice ca să mă descurc la proba de împins căruciorul, îmi setez ceasul să sune random noaptea ca să mă trezesc random', a spus Smiley într-un podcast.

Artistul nu-și mai încape în piele de fericire, iar emoțiile și-au spus cuvântul în cazul său.

„Eu când am aflat că am fată am venit acasă într-o seară și am zis că o să mă duc să mă antrenez la o sală, să fac niște box. Gina râdea de mine și am zis că o să am fată, trebuie să fiu în formă. Toți tații au frica asta: să nu-și bată alții joc de munca mea', a povestit el.

Sursa foto: PR, Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter