Andreea Bălan și Tiberiu Argint s-au certat în mașină. Motivul disputei indică, de fapt, că relația lor e din ce în ce mai serioasă

Publicat pe

Andreea Bălan și Tiberiu Argint trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, dar, cum nu totul este mereu doar lapte și miere, micile certuri sunt inevitabile. Cei doi au fost suprinși în timp ce aveau o discuție în contradictoriu în mașină.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Andreea Bălan și Tiberiu Argint sunt de 10 luni împreună, iar micile certuri conjugale sunt inevitabile. Cei doi au ajuns să se certe în parcare după ce iubitul artistei a mers s-o ia pe Andreea Bălan de la filmările emisiunii „Te cunosc de undeva' și pentru a merge, apoi, la un restaurant.

Andreea Bălan și Tiberiu Argint au petrecut minute bune în mașină discutând în contradictoriu până când au realizat că sunt într-un spațiu public.

Motivul certei dintre Andreea Bălan și Tiberiu Argint a fost renovarea casei artistei. Ceea ce indica faptul că relația lor e din ce în ce mai serioasă, dacă Tiberiu se implică atât de mult.

Andreea Bălan și Tiberiu Argint s-au certat în mașină. Motivul disputei indică, de fapt, că relația lor e din ce în ce mai serioasăAndreea Bălan și Tiberiu Argint s-au certat în mașină. Motivul disputei indică, de fapt, că relația lor e din ce în ce mai serioasă

Andreea Bălan a început să își renoveze casa, vrea să facă parterul. Și, normal, cum Tiberiu Argint este absolvent de Arhitectură, a terminat Design Interior, se pricepe la așa ceva, chiar dacă nu a profesat prea mult în domeniu. Așa că a apelat la expertiza lui Tiberiu, acesta a vorbit cu mama lui, și, atunci când a venit să o ia de la emisiune s-au certat pe această temă. Andreea voia o variantă, Tiberiu alta, una care să transforme casa în ceva spectaculos, așa că au avut dispute serioase', a dezvăluit un apropiat de-al celor doi pentru WOWbiz.ro.

Andreea Bălan și Tiberiu Argint, ceartă în mașină

Sursa a mai mărturisit că Tiberiu Argint și Andreea Bălan comunică bine și că acesta a reușit s-o convingă pe artistă că viziunea lui asupra modului în care să fie renovată casa este mai potrivită.

Citește și: De ce nu s-a mutat Andreea Bălan cu noul ei iubit, Tiberiu Argint

Citește și: Ce se întâmplă cu procesul de divorț dintre Andreea Bălan și George Burcea!Solista cere plata pensiei alimentare retroactiv și custodia fetițelor

Citește și: O mai ții minte pe Geta din Liceenii?Cum arată actrița Cesonia Postelnicu la 53 de ani

Citește și: Klaus Iohannis are o soră.Cine este Krista Iohannis și în ce relații sunt cei doi frați

Tiberiu și Andreea sunt, amândoi, încăpățânați, dar comunică bine. De data aceasta, Tiberiu a reușit să o convingă pe Andreea că varianta lui este cea bună și ea a acceptat să îi dea mână liberă când vine vorba de amenajarea interiorului. Acum chiar abia așteaptă să termine Tiberiu ce avea de gând să facă în casa ei, dar durează câteva luni… Iar asta, ca să fim sinceri, înseamnă foarte mult în relația pe care o are Andreea cu el, e clar că și-a găsit un bărbat care este la fel de puternic ca și ea. Iar ea asta vrea de la un bărbat, să aibă de învăța de la el, să îl admire', a mai povestit apropiatul celor doi.

Andreea Bălan și Tiberiu Argint au confirmat relația

În ciuda micii dispute dintre cei doi, relația dintre Andreea Bălan și Tiberiu Argint pare să meargă pe drumul cel bun. Cu ocazia zilei de 8 Martie, cei doi au spart gheața și și-au afișat dragostea pe rețelele sociale.  

Tiberiu Argint a publicat pe Insta Story o fotografie prin intermediul căreia a urat la mulți ani tuturor femeilor și mamelor. La acest mesaj a atașat și două fotografii cu cele mai importante femei din viața lui. În prima fotografie se aflau mama și sora acestuia, iar în cea de-a doua, nimeni alta decât Andreea Bălan.

Pe de altă parte, nici Andreea Bălan nu putea să se lase mai prejos. Gestul ei a fost dovada clară că trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Tiberiu Argint.

Artista a publicat tot un Insta Story cu un frumos buchet de flori, iar fericirea de pe chipul ei era de necontestat. Undeva, în colțul stâng al filmării, apărea etichetat Tiberiu Argint, semn că florile erau de la el. De asemenea, grăitoare era și melodia pe care Andreea Bălan a ales-o pentru Insta Story-ul ei. Este vorba despre „ily (i love you baby)’ a lui Surf Mesa.

Sursa Foto: Instagram, captură de ecran WOWbiz

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter