Calina Dumitrescu, fata Catincăi Roman, a ajuns iar la spital. A moștenit o boală de la mama ei: „S-a simțit foarte rău”

Publicat pe

Calina Dumitrescu se confruntă cu probleme de sănătate și a ajuns pe mâna medicilor. Cantica Roman, mama fostei concurente de la „Bravo, ai stil! Celebrities' a vorbit despre starea de sănătate a fiicei ei și a dezvăluit că aceasta are probleme cu vezica biliară și gastrită.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Calina Dumitrescu se confruntă cu probleme de sănătate. Catinca Roman a mărturisit că este vorba despre o problemă mai veche pe care o are. Mama fostei concurente de la „Bravo, ai stil! Celebrities' spune că fiica ei este nevoită să facă mai multe investigații, iar după aceea, să decidă dacă vezica biliară trebuie îndepărtată sau nu.

E o problemă mai veche pe care o are ea. Are probleme cu vezica biliară și, probabil, gastrită. Am fost la doctor și o să mergem din nou să vedem mai exact, să facă o ivestigație și să vedem exact cum stă cu stomacul și să decidem ce se întâmplă cu vezica biliară, dacă trebuie îndepărtată sau nu. A avut dureri, s-a simțit foarte rău', a declarat Catinca Roman, pentru Antena Stars.

Calina Dumitrescu, fata Catincăi Roman, a ajuns iar la spital. A moștenit o boală de la mama ei: „S-a simțit foarte rău'Calina Dumitrescu, fata Catincăi Roman, a ajuns iar la spital. A moștenit o boală de la mama ei: „S-a simțit foarte rău'

Calina Dumitrescu, probleme de sănătate

Catinca Roman a mărturisit că fiica ei, Calina Dumitrescu, a moștenit, cel mai probabil, problemele de sănătate de la ea și de la mama ei. Mioara Roman, bunica fostei concurente de la „Bravo, ai stil! Celebrities', a fost operată de bilă acum ceva timp.

Din fericire, situația Calinei Dumitrescu nu este atât de gravă. În cazul în care va lua hotărârea să se opereze, intervenția este una ușoară, iar recuperarea rapidă.

Citește și: Calina de la Bravo, ai stil! Celebrities', de la copilul-problemă la fiica topMODEL a Catincăi Roman.Acum se înțeleg perfect, dar în trecut…

Citește și: Catinca Roman, despre fiica sa, Calina:' Nu mi-e teamă că o să facă alegeri greșite.'

Citește și: Bianca Drăgușanu, două noi operații estetice!Ce schimbări majore vrea să facă

Citește și: Laurette, bătută într-un hotel din Capitală.A ajuns de urgență la Poliție. „A fost un atac spontan…'

Are problema asta de mai mult timp, cred că a moștenit-o de la mine și de la mama, că după cum știți și mama s-a operat de bilă acum ceva timp. Medicul i-a spus că are o problemă la bilă, este ductată, adică nu are forma pe care ar trebui să o aibă și în urma acestei investigații urmează să stabilim dacă bila trebuie extrasă sau nu. Ea decide, este corpușorul ei. Nu îi e teamă de intervenție, pentru că oricum se face laparoscopic și recuperarea e extrem de rapidă', a mai adăugat Catinca Roman.

Cine este Calina Dumitrescu

Calina Dumitrescu este o tânăra îndrăzneață, un model pentru tânăra generație, în materie de styling, fiind urmărită pe rețelele sociale de mii de fani. Calina Dumitrescu se declara a fi nonconformistă atunci când vine vorba despre a-și pune ideile în practică, și se descrie că fiind un artist total, în căutarea identității sale.

Sunt un spirit liber, o nonconformistă, un suflet de artist. O femeie în devenire care își caută cea mai bună versiune a ei și care muncește cu ea pentru a reuși acest lucru. Sunt o luptătoare, deși emoțiile mă copleșesc uneori. Asta nu mă împiedică să renasc de fiecare dată precum o pasăre Phoenix, din propria cenușă', spunea fosta concurentă Bravo, ai stil! Celebrities’.

Sursa Foto: Facebook, Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter