Pavel Bartoș, dezvăluiri despre Smiley, după ce a devenit tată: "Nu realizează că..."

Publicat pe

Pavel Bartoș, unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Smiley, și-a felicitat prietenul încă de când a aflat că Gina Pistol a născut o fetiță. Prezentatorul de la Românii au talent susține că artistul nu realizeză că și-a shimbat fața de când a devenit tătic și a vorbit despre emoțiile foarte mari ale celor doi proaspeți părinți.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Pavel Bartoș este foarte fericit pentru bunul lui prieten. Pe Smiley și Pavel îi leagă ceva mai mult decât o strictă relație profesională. Nu doar că se înțeleg foarte bine, lucru care se observă cu ușurință și pe micul ecran, dar Smiley este cel care a botezat-o pe mezina actorului în urmă cu aproximativ 7 ani.

Pavel Bartoș, dezvăluiri despre Smiley, după ce a devenit tată: "Nu realizează că..."Pavel Bartoș, dezvăluiri despre Smiley, după ce a devenit tată: "Nu realizează că..."

Pavel Bartoș: „Smiley parte din familia mea'

Astfel, Pavel și soția lui nu au putut decât să se bucure pentru fericirea și împlinirea celor doi părinți. Actorul a vorbit în cadrul emisiunii moderată de Cătălin Măruță despre emoțiile Ginei Pistol și a lui Smiley, dar și despre schimbarea produsă în cazul artistului. În opinia lui, Smiley s-ar fi schimbat la față încă de dinainte de a deveni tată prima oară.

Mă bucur că i s-a întâmplat (n.r.: că a devenit tătic)! E parte din familia mea și parcă zici că fratele, sora, cineva tare drag mie mi-a facut o bucurie. Erau foarte emoționați (n.r.: Gina și Smiley), el nu realizează că de vreo nouă luni are o față schimbată, de om fericit', a spus Pavel Bartoș.

Citește și: Gina Pistol, Smiley și fetița lor, sub puterea cifrei 9!Ce semnificație are 9 în numerologie

Citește și: Laura Cosoi, mesaj pentru Smiley, după ce Gina Pistol a născut:'Li se întâmplă ce merită'

Citește și: Smiley, primele declarații după ce a devenit tată pentru prima dată.Cum se simte Gina Pistol

Citește și: Laurette, bătută într-un hotel din Capitală.A ajuns de urgență la Poliție. „A fost un atac spontan…'

Pavel Bartoș, prima reacție după ce Smiley a devenit tată

În seara în care Gina Pistol a adus pe lune o fetiță perfect sănătoasă, de 3,2 kg și 51 de cm, prezentatorul a transmis un mesaj pe rețelele de socializare. Pavel Bartoș a ținut să sublinieze că fiica lui, Sofia, l-a pregătit oarecum pentru acest nou rol din viața lui, care este cel mai greu, dar și cel mai frumos.

„Acești doi oameni sunt cei mai fericiti oameni de pe planetă! Au devenit părinți! Sunt atât de fericit pentru ei! La fel e și finuța Sofia, care l-a pregătit din timp pe al meu prieten, pentru acest moment! Andrei bine ai venit in clubul tăticilor!', a transmis Pavel Bartoș.

Smiley, primele declarații după ce a devenit tată

Smiley este în culmea fericirii, după ce Gina Pistol a născut. Extrem de emoționat, artistul a dat vestea cea mare pe rețelele de socializare. De asemenea, a ținut să sublinieze că proaspăta mămică se simte bine.

„Dacă ar exista litere fericite, ele ar fi cu siguranță următoarele: Am devenit părinți!’. Gina se simte bine, a născut în seara aceasta, fetița nostră este sănătosă, are 3,230 kg și 51 cm lungime, iar medicul nostru, spune că este perfectă.

Sunt primele ore din cea mai frumosă poveste din viețile noastre și știm deja că nu știm nimic din tot ce ne așteaptă.

Găsiți imagini cu noi și emoțiile noastre de dinainte de a fi 3. Sunt așa cum le-am trăit si cum au năvălit peste noi. Vi le arătăm că unor prieteni buni. Vă mulțumim pentru felul în care ne-ați fost alături în toată perioada asta! Să fie soare! ‘, a transmis Smiley pe rețelele de socializare.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter