Cine este Gp Blaze de la Mireasa, sezon 3. Este celebru pe Internet

Publicat pe

Cine este Gp Blaze de la Mireasa, sezon 3? GP Blaze este cântăreț și vlogger. El a devenit rapid celebru pe TikTok, acolo unde face videoclipuri amuzante. GP Blaze a avut mai multe colaborări cu vedete din România și a venit la Mireasa sezon 3 pentru a își găsi iubirea.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Cine este Gp Blaze de la Mireasa, sezon 3? GP Blaze este originar din Nigeria, are 26 de ani, și a venit în România în 2015.  Pe numele real Godspower Morris Okpata, Blaze este acum noul concurent de la Mireasa sezon 3.

GP Blaze s-a născut pe 2 februarie 1995 într-o familie numeroasă din Nigeria, orașul Portharcourt. Concurentul de la Mireasa susține că nu a avut o copilărie ușoară, iar din acest motiv a și luat decizia de a venit în România.

Blaze susține că viața în Nigeria era destul de grea și a plecat de acolo cu gândul la „totul sau nimic”. A venit în România cu o bursă de studii la Universitatea Maritimă din Constanța.

„Am 26 de ani și sunt din Nigeria, am venit în România în 2015, am avut o bursă de studii. Am studiat la Constanța, la Marină. Am decis să mă mut în București să fac masterul la Universitate, la Administrarea afacerilor.Am încercat să fac ceva diferit, după patru ani de inginerie, am vrut să fac ceva diferit. Am ănceput să fac vlog. A fost greu, mai ales când aveam examen mâine, dar eu trebuia să postez ceva pe Youtube sau social media.”, a povestit GP Blaze.

Cine este Gp Blaze de la Mireasa, sezon 3. Este celebru pe InternetCine este Gp Blaze de la Mireasa, sezon 3. Este celebru pe Internet

„Tatăl meu lucrează la Universitate, iar mama mea nu muncește. Am cinci surori și doi frați. Mâncam la 2-3 zile. A fost foarte greu. Când îi ceream tatălui meu bani, îmi zicea că nu are. Am decis să vin la studii în România și să mă folosesc de talentul meu de pe Youtube”, a mai spus GP Blaze de la Mireasa sezon 3.

GP Blaze de la Mireasa sezon 3 s-a iubit cu o româncă

GP Blaze a avut o relație timp de doi ani cu o româncă. Lucrurile nu s-au sfârșit prea bine, iar el a avut de suferit mult.

„Am avut o relație de doi ani cu o româncă, a fost foarte ok, a fost foarte frumos. Nu a mers, ne-am despărțit în octombrie după 2 ani, ea s-a despărțit, nu eu. A fost alegerea ei. Am suferit. Când am fost cu ea nu am făcut vlog. Ea a fost geloasă, am fost și eu. Când nu ești gelos nu iubești. Nu cred că există femeia perfectă. Am nevoie de o femeie inteligentă, frumoasă, puternică, atât. Vreau să studiez, să nu mă grăbesc. Pas cu pas.”, a mai povestit GP Blaze de la Mireasa.

Imediat după despărțirea de româncă, artistul a devenit viral pe TikTok, datorită umorului său.

„Am început cu TikTok unde am fost viral, foarte viral știu asta.”, a adăugat GP Blaze.

Citește și: Ce se întâmplă între Raluca Pastramă și Pepe, la două săptămâni după divorț:’Dacă înțelegi aceste lucruri…’

Citește și: Pepe a spus adevărul.A lovit-o sau nu pe Raluca Pastramă? „Au existat certuri, îmbrânceli

Citește și: E oficial! Ioana și Ilie Năstase divorțează! Primele declarații ale Ioanei, după ce a depus actele la Tribunal:O femeie nu merită înjosită

Citește și: Cum a reacționat fiul lui Marcel Toader, după ce Maria Constantin a dezvăluit că a fost bătută și înșelată:Mi-a povestit de ce nu s-au înțeles

GP Blaze a colaborat cu câțiva maneliști din România, printre care Tzancă Uraganu și John Albert, la piesa „Ai intrat în viața mea ca într-un cazino. Artistul a cântat partea de rap.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter