Gabi Luncă, internată de urgență la ATI. S-a îmbolnăvit de COVID-19 la 81 de ani

Publicat pe

Gabi Luncă a aflat că este infectată cu virusul care face ravagii la nivel mondial. După ce a aflat că are COVID-19, artista a fost transportată de urgență la spital, acolo a rămas internată, chiar la secția ATI.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Intrepreta de muzică populară și lăutărească este internată la Spitalul Judeţean Ilfov. În vârstă de 81 de ani, Gabi Lunca a avut nevoie de intervenția medicilor, după ce a luat COVID-19.

Gabi Luncă, internată de urgență la ATI. S-a îmbolnăvit de COVID-19 la 81 de aniGabi Luncă, internată de urgență la ATI. S-a îmbolnăvit de COVID-19 la 81 de ani

Potrivit ultimelor informații, starea ei este una bună, momentan. Cu toate acestea, ea va rămâne internată în spital pentru a fi ținută sub observație, în cazul în care forma de COVID-19 va fi una agresivă.

Gabi Luncă a suferit de cancer

Una dintre cele mai iubite cântărețe de muzică lăutărească a avut probleme grave de sănătate, în tinerețe, însă moartea copilului său a fost o încercare peste care puțin femei pot să treacă cu bine.

Citește și: Imagini înfiorătoare! Laurette are mâinile și picioarele distruse după ce a fost bătută în camera de hotel:„Bine că nu am murit’

Citește și: Când l-a cunoscut Laurette pe bărbatul care a bătut-o și ce relație aveau.Ce i-ar fi promis înainte să se întâlnească la hotel

Citește și: Oana Roman încă suferă în urma divorțului de Marius Elisei:„Mi-e dor de timpul petrecut împreună’

Citește și: Cine este Izabela Badaric de la Mireasa sezon 3.Este detectiv particular

Gabi Luncă a suferit de cancer de sân și a petrecut mult timp în spitale, chinuită de tratamente și ședințe de chimioterapie care și-au pus amprenta asupra fizicului, dar și psihicului său. S-a îndreptat spre Dumnezeu, care, spune ea, i-a dat putere și a reușit să treacă cu bine peste această încercare.

Artista a povestit de curând că este sănătoasă, și și-a reiterat credința în Dumnezeu, povestind cu tărie că El a vindecat-o.

„Omul rămâne tot om şi ăştia suntem. Am fost bine mersi, dar am simţit că e ceva neînregulă. M-am dus la un spital privat şi m-a internat imediat. Am avut o răceală la plămânul stâng. Mulţumesc lui Dumnezeu că a trecut. Am stat 8 zile internată. Anul Nou l-am petrecut în spital, iar la 12 noaptea copiii mei au fost lângă mine‘, a spus interpreta.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter