Majda, obligată de medici să țină o dietă, după Survivor. Ce probleme de sănătate are

Publicat pe

Majda s-a întors din Republica Dominicană după ce a fost eliminată de la Survivor România în urma votului publicului. Aceasta a dezvăluit că se confruntă cu niște probleme de sănătate după ce a revenit în țară și că urmează o cură de detoxifiere. De asemenea, este nerăbdătoare să se întoarcă în sala de fitness pentru a da jos kilogramele acumulate de când s-a întors în țară.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Majda a fost eliminată din competiția Survivor România în urma votului publicului. Aceasta a mărturisit pe rețelele sociale că s-a întors de la Survivor cu niște probleme de sănătate. De asemenea, vedeta a mai adăugat că vrea să meargă la sala de fitness pentru a scăpa de kilogramele pe care le-a acumulat de când s-a întors în România.

Nu amâna momentul! Când vine vorba despre corpul tău, dă-i atenție! El îți dă mereu semne când ceva nu este în regulă. Vreau să am grijă de sănătatea mea! Ăsta e mesajul pe care trebuie să vi-l spuneți zilnic.

Majda, obligată de medici să țină o dietă, după Survivor. Ce probleme de sănătate areMajda, obligată de medici să țină o dietă, după Survivor. Ce probleme de sănătate are

De când m-am întors am niște probleme de sănătate, dar era normal corpul să reacționeze diferit la schimbare. Momentan îmi doresc să scap de kilogramele acumulate de când am venit și retentia de apă. De mâine o să încep programul de detox și voi bea ceaiurile o bună perioadă. Vreau să-mi reiau activitățile și să mă întorc în sala de fitness', a scris Majda, pe contul ei de Instagram.

Citește și: Vestea zguduitoare pe care a primit-o Majda când s-a întors de la Survivor. Cumnatul ei a murit:”Mi-a fost ca un frate

Citește și: În ce condiții dorm, de fapt, concurenții Survivor. Majda:”Cu șobolanii, dădeam șerpii cu mâna”

Citește și: Gabi Luncă, internată de urgență.S-a îmbolnăvit de COVID-19 la 81 de ani

Citește și: Ce dramă ascunde campioana la fitness de la Chefi la Cuțite.Ramona Erturk a fost violată la 6 ani

Majda, dezvăluiri după ce s-a întors de la Survivor

Majda a fost eliminată de la Survivor România după ce a fost propusă de Jador, preferatul publicului din acea săptămână. După ce a aflat că va pleca acasă, Majda a confirmat bănuielile multora. A recunoscut că băieții din echipa Faimoșilor au făcut o coaliție și vor să le elimine pe fete, susținând că doar ele sunt verigile slabe.

Majda a mărturisit că era conștientă de faptul că mereu se afla în topul fetelor luate în vizor de băieți.

Da, este o alianță. Ceea ce se vede acasă, reflectă realitatea de acolo. Tot timpul se făcea un top al verigilor slabe, dar topul era concentrat doar asupra fetelor. Știam tot timpul când sunt în top, dacă mai venea o fată, care nu era atât de bună pe traseu, topurile astea se schimbau… Tot timpul era topul fetelor. Rând pe rând, fetele erau date afară. Nu erau băieții dați', spunea Majda, în emisiunea Teo Show, imediat după eliminare.

Sursa Foto: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter