Fiica lui Bill și Melindei Gates, după ce părinții au anunțat că divorțează. Jennifer Gates: „A fost o perioadă dificilă...”

Publicat pe

Bill și Melinda Gates au anunțat, prin intermediul unui mesaj publicat pe Twitter, că divorțează, după 27 de ani de căsnicie. Jennifer Gates, fiica cea mare a lui Bill și a Melindei, a făcut o primă declarație după ce părinții ei au anunțat public că divorțează.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Jennifer Gates are 25 de ani și este fiica cea mare a lui Bill și Melindei Gates. Cei doi au anunțat că divorțează, după 27 de ani de căsnicie, printr-un mesaj transmis de amândoi pe Twitter. Jennifer a ținut să spună și ea câteva cuvinte desprea această situație. Tânăra a mărturisit pe Instagram că a fost o perioadă dificilă pentru întreaga familie. Jennifer Gates a mai spus că încă învață să gestioneze toate emoțiile care o copleșesc referitoarea la vestea divorțului părinților ei.

Fiica lui Bill și Melindei Gates, după ce părinții au anunțat că divorțează. Jennifer Gates: „A fost o perioadă dificilă...'Fiica lui Bill și Melindei Gates, după ce părinții au anunțat că divorțează. Jennifer Gates: „A fost o perioadă dificilă...'

Mulți dintre voi ați auzit deja vestea că părinții mei se despart. A fost o perioadă dificilă pentru întreaga noastră familie. Încă învăț cum să gestionez acest proces, să ma descurc cu propriile emoții, și să fac acest lucru cât mai bine posibil, la fel ca ceilalți membri ai familiei în acest moment', a scris Jennifer Gates pe Instagram, la Insta Story.

Citește și: Bill și Melinda Gates divorțează după 27 de ani.„Am încercat totul…'

Citește și: Culisele căsniciei ditre Melinda și Bill Gates. La început, l-a refuzat:”Nu ești îndeajuns de spontan pentru mine”

Citește și: Cum arată fiica fostului Principe Nicolae la 6 luni.Cu cine seamănă strănepoata Regelui Mihai

Citește și: Alexandru Arșinel, dezvăluiri dureroase despre Stela Popescu:„Este un mister cum a murit'

Jennifer Gates, după ce s-a aflat de divorțul părinților

În continuare, Jennifer Gates le-a mulțumit internauților că le-au respectat intimitatea și a spus că este recunoascătoare pentru spațiul care i-a fost oferit pentru a învăța să își gestioneze noile trăiri. De asemenea, fiica cea mare a lui Bill și a Melindei Gates le-a mulțumit urmăritorilor ei pentru vorbele și sprijinul lor.

Sunt recunoscătoare pentru spațiul oferit pentru a face acest lucru. Dar vă rog să știți că vorbele și sprijinul vostru înseamnă totul pentru mine.Vă mulțumim că ne-ați înțeles dorința de intimitate în timp ce parcurgem următoarele faze ale vieții noastre', a scris în continuare Jennifer Gates pe Instagram.

Bill și Melinda Gates divorțează

Bill și Melinda Gates divorțează după o căsnicie de 27 de ani. Cei doi au mărturisit că s-au gândit multă vreme dacă aceasta este cea mai bună decizie pentru ei. De asemenea, au mai afirmat că au încercat să facă tot ce le-a stat în putere pentru ca relația lor să meargă. Într-un final, au decis că cea mai bună soluție ar fi aceea de a merge pe drumuri diferite.

După ce ne-am gândit multă vreme şi după ce am încercat totul pentru ca relaţia noastră să meargă mai departe, am decis să punem capăt mariajului. În ultimii 27 de ani, noi crescut împreună trei copii incredibili și am construit o fundație care ajută oamenii din întreaga lume să trăiască vieţi sănătoase şi pline de beneficii. Împărtăşim încrederea în această misiune şi vom continua să lucrăm împreună în cadrul acestei fundaţii, dar nu credem că mai putem continua împreună ca un cuplu, în următoarea etapă a vieţii noastre. Solicităm respectarea intimităţii noastre şi a familiei noastre’, au scris Bill Gates și Melinda pe Twitter.

Sursa Foto: Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter