Alexandru Arșinel, dezvăluiri dureroase despre Stela Popescu: "Este un mister cum a murit"

Publicat pe

Alexandru Arșinel a rememorat unul dintre cele mai triste momente din viața sa, moartea prietenei sale de-o viață, Stela Popescu. Au trecut patru ani de la moartea actriței și Arșinel își amintește cu aceeași durere ce a simțit când a primit vestea tragediei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Alexandru Arșinel spune că, și patru ani mai târziu, moartea Stelei Popescu rămâne un mister pentru el. Într-un interviu acordat Antena Stars, actorul a făcut dezvăluiri dureroase legate de dispariția prietenei sale bune, cu care vorbise chiar cu o zi înainte să fie găsită fără suflare.

Alexandru Arșinel, dezvăluiri dureroase despre Stela Popescu: "Este un mister cum a murit"Alexandru Arșinel, dezvăluiri dureroase despre Stela Popescu: "Este un mister cum a murit"

Vestea morții Stelei Popescu a venit ca un șoc pentru toți cei care au iubit-o de-a lungul a zeci de ani de carieră, dar cel mai afectat a fost prietenul ei cel mai bun și coleg de scenă, Alexandru Arșinel.

'Nu-mi face bine când sunt întrebat cum este fără Stela Popescu. Cum să fie? Stela era un om deosebit de vertical. Ea dacă ar fi vrut să obțină ceva din punct de vedere afectiv de la mine, mi-o spunea de la obraz.

Când a murit, în dimineața aceea am sunat-o. Cu o dimineață mai devreme am sunat-o și i-am spus să ne vedem, pentru că la sfârșitul săptămânii eram programați cu un spectacol la Chișinău. Ea mi-a zis: 'Lasă-mă până mâine să ne vedem, pentru că am treabă astăzi', a declarat Alexandru Arșinel.

Citește și: Ce avere uriașă are Elon Musk.Șeful Tesla l-a depășit pe Bill Gates în topul miliardarilor!

Citește și: Cătălin Moroșanu a fost prins băut la volan și a rămas fără permis.Ce alcoolemie avea

Citește și: Cine este Laurențiu Ardeleanu de la Chefi la Cuțite.A devenit bucătar când era în pușcărie

'Am ajuns acasă la ea și am găsit-o pe podea, nu știu…'

Maestrul Arșinel încă mai are întrebări legate de dispariției jumătății sale de pe scenă. Spune că nu își poate explica de ce și cum a murit Stela Popescu.

A doua zi m-a sunat Adrian Ursu și m-a întrebat dacă știu ceva de Stela și deja încremenisem. Mi-a zis că a murit. Ceva cumplit a fost. M-am suit în mașină imediat și am ajuns acasă la ea și am găsit-o pe podea, nu știu…

Pentru mine este un mister cum a murit. S-a lovit la cap, s-a împiedicat, s-a… nu știu. Ea nu arăta niciodată, ea nu plângea niciodată. Ea era de te mobiliza, extraordinară. Extraordinară era', a mai zis marele actor, potrivit Spynews.ro.

Un accident vascular cerebral ar fi ucis-o pe Stela Popescu

Actriţa Stela Popescu a murit în 2017, la vârsta de 81 de ani. Ea a decedat la locuinţa sa din Capitală, fiind găsită căzută în casă de o rudă. „Cred că era acolo de ieri. Fiica ei a găsit-o, Doina', a declarat Alexandru Arşinel la vremea aceea.

„I.N.M.L. „Mina Minovici” Bucureşti a efectuat astăzi, 24 noiembrie 2017, autopsia medico-legală a doamnei Popescu Stela, ca urmare a emiterii ordonanţei nr. 392500/23.11.2017 a D.G.P.M.B. -Serviciul Omoruri şi a constatat că moartea domniei sale a fost neviolentă fiind datorată unui accident vascular cerebral hemoragic sever incompatibil cu viaţa, care s-a putut produce la data de 22-23.11.2017″, se arăta într-un comunicat de presă al Institutului Naţional de Medicină Legală „Mina Minovici” Bucureşti emis atunci.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter