Culisele căsniciei ditre Melinda și Bill Gates. La început, l-a refuzat: "Nu ești îndeajuns de spontan pentru mine"

Publicat pe

După un mariaj de 27 de ani, Melinda și Bill Gates și-au anunțat divorțul, prin intermediul unui anunț pe Twitter… Acum încep să iasă la iveală detalii savuroase din mariajul celor doi. Deși este greu de crezut, Melinda l-a refuzat inițial pe Bill, pe care nu l-a considerat îndeajuns de spontan pentru ea…

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Melinda și Bill Gates, fondatorul Microsoft, au luat o lume întreagă prin surprindere cu anunțul divorțului lor, după 27 de ani de căsnicie. Cei doi soți au mărturisit că s-au gândit multă vreme dacă aceasta este cea mai bună decizie pentru ei. Mai mult, au mai afirmat că au încercat să facă tot ce le-a stat în putere pentru ca relația lor să meargă. Într-un final însă, au decis că cea mai bună soluție ar fi aceea de a merge pe drumuri diferite.

Puțini știu însă că, atunci când s-au cunoscut, Melinda a ezitat să-i accepte invitația lui Bill Gates, iar asta deoarece milionarul nu i s-a părut îndeajuns de spontan pentru ea…

Culisele căsniciei ditre Melinda și Bill Gates. La început, l-a refuzat: "Nu ești îndeajuns de spontan pentru mine"Culisele căsniciei ditre Melinda și Bill Gates. La început, l-a refuzat: "Nu ești îndeajuns de spontan pentru mine"

Melinda l-a refuzat pe Bill Gates la prima întâlnire

Timp de 27 de ani, Melinda și Bill Gates au format unul dintre cele mai influente cupluri ale planetei, însă începuturile nu au fost foarte promițătoare pentru ei, după cum a mărturisit soția miliardarului.

Cei doi s-au cunoscut în 1987, la Microsoft, unde ea lucra pe post de product manager, iar relația lor a început câteva luni mai târziu, când el și-a făcut curaj să o invite în oraș. Deși e greu de crezut că cineva l-ar fi putut refuza pe unul dintre cei mai bogați bărbați din lume, iată că Melinda a făcut-o, cel puțin în prima fază…

Citește și: Bill și Melinda Gates divorțează după 27 de ani. „Am încercat totul…'

Citește și: Fiica lui Bill Gates vorbește despre educația strictă primită de la tatăl ei miliardar:'Când eram copil, îmi vorbeau mereu ca și cum aș fi fost adult și nu evitau discuțiile dificile'

Citește și: Ce spune Bill Gates despre teoriile conspirației. E acuzat că vrea să implanteze cip-uri prin vaccinul împotriva COVID-19: „Trebuie să facem astfel încât să se afle adevărul'

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă fiica cea mare a lui Bill Gates! Tatăl ei declara acum câțiva ani că-i va lăsa moștenire o 'minusculă' parte a averii de 110 miliarde de dolari

Într-un interviu pentru site-ul Makers, preluat de abc7news.com, Melinda a povestit cum a decurs prima interacțiune dintre ea și bill Gates, mărturisind că nu a fost nici pe departe vorba despre dragoste la prima vedere.

„Mă gândeam că noi doi am putea ieşi împreună în oraş”, și-a încercat Bill Gates norocul. „Dacă îmi dai numărul tău de telefon, poate ieşim la o întâlnire peste două săptămâni”, i-a propus miliardarul.

Melinda a mărturisit că nu a fost deloc impresionată de lipsa de spontaneitate a lui Bill Gates, care i-a dat o întâlnire ce părea planificată riguros.

„Peste două săptămâni?! Habar n-am ce o să fac peste două săptămâni! Nu eşti destul de spontan pentru mine!”, i-a răspuns ea pe loc, o replică la care, cu siguranță el nu se aștepta.

Cum a reușit să o convingă

Pentru Bill Gates însă eșecul nu era o opțiune. Omul de afaceri era decis să o cucerească pe Melinda. Soția lui a povestit ulterior cum a reușit să o convingă.

„M-a sunat o oră mai târziu și mi-a zis: ‘Asta e destul de spontan pentru tine?’ Și atunci am zis: ‘Okay, cred că e îndeajuns de spontan. Bănuiesc că putem încerca'”, a mai mărturisit Melinda.

Cei doi au fost iubiți timp de 7 ani, până în 1994, când s-au căsătorit. Din păcate, recent, și-au anunțat despărțirea, după 27 de ani de căsnicie. Încă nu se știe cum va fi împărțită averea de 130,5 miliarde de dolari între cei doi soți, care sunt și părinții a trei copii.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter