Bill și Melinda Gates divorțează după 27 de ani. „Am încercat totul...”

Publicat pe

Bill Gates și soția sa, Melinda, au anunțat că divorțează, după un mariaj de 27 de ani. Vestea a fost împărtășită cu publicul larg de către amândoi, prin intermediul unui mesaj publicat pe Twitter, în care au anunțat că au ales să meargă pe drumuri diferite după o căsnicie de 27 de ani.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Bill și Melinda Gates divorțează după o căsnicie de 27 de ani. Cei doi au mărturisit că s-au gândit multă vreme dacă aceasta este cea mai bună decizie pentru ei. De asemenea, au mai afirmat că au încercat să facă tot ce le-a stat în putere pentru ca relația lor să meargă. Într-un final, au decis că cea mai bună soluție ar fi aceea de a merge pe drumuri diferite.

Bill și Melinda Gates divorțează după 27 de ani. „Am încercat totul...'Bill și Melinda Gates divorțează după 27 de ani. „Am încercat totul...'

Pe lângă cei trei copii pe care îi au împreună, Bill și Melinda Gates au pus bazale Fundaţiei Bill şi Melinda Gates. În mesajul lor transmis pe Twitter, aceștia vor continua să colaboreze în cadrul fundației.

Citește și: Fiica lui Bill Gates vorbește despre educația strictă primită de la tatăl ei miliardar:”Când eram copil, îmi vorbeau mereu ca și cum aș fi fost adult și nu evitau discuțiile dificile”

Citește și: Ce avere uriașă are Elon Musk.Șeful Tesla l-a depășit pe Bill Gates în topul miliardarilor!

Citește și: Cătălin Moroșanu a fost prins băut la volan și a rămas fără permis.Ce alcoolemie avea

Citește și: Cine este Laurențiu Ardeleanu de la Chefi la Cuțite.A devenit bucătar când era în pușcărie

Bill și Melinda Gates divorțează

Chiar dacă vor continua să formeze o echipă în cadrul fundației, Bill și Melinda Gates au anunțat că nu mai pot „continua împreună ca un cuplu'.

După ce ne-am gândit multă vreme şi după ce am încercat totul pentru ca relaţia noastră să meargă mai departe, am decis să punem capăt mariajului. În ultimii 27 de ani, noi crescut împreună trei copii incredibili și am construit o fundație care ajută oamenii din întreaga lume să trăiască vieţi sănătoase şi pline de beneficii. Împărtăşim încrederea în această misiune şi vom continua să lucrăm împreună în cadrul acestei fundaţii, dar nu credem că mai putem continua împreună ca un cuplu, în următoarea etapă a vieţii noastre. Solicităm respectarea intimităţii noastre şi a familiei noastre', au scris Bill Gates și Melinda pe Twitter.

Cum s-au cunoscut Bill și Melinda Gates

În momentul de față, Bill Gates se află pe locul 4 în topul celor mai bogați oameni din lume, potrivit revistei Forbes. Averea sa este estimată la valoarea de 130,5 miliarde de dolari. De asemenea, Melinda Gates este considerată a fi una dintre cele mai influente femei din lume. Aceasta a studiat informatica la Academia Ursuline, din Dallas.

În anul 1982, Melinda Gates și-a dat licența în informatică, dar în studii economice, la Universitatea Duke. După care, aceasta a fost admisă la un master pentru Administrarea Afacerilor, tot la Universitatea Duke. Melida a decis să meargă la un interviu pentru Microsoft, în Seattle și a fost angajată în 1987, ca inginer.

Bill și Melinda Gates divorțează după 27 de ani s-au cunoscut la un picnic. Evenimentul a fost organizat de companie, iar cei doi s-au simpatizat imediat.

Sursa Foto: Profimedia, Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter