Cine este Laurențiu Ardeleanu de la Chefi la Cuțite. A devenit bucătar când era în pușcărie

Publicat pe

A început sezonul 9 Chefi la Cuțite de la Antena 1. Printre concurenții din prima ediție a apărut și Laurențiu Ardeleanu. Are o poveste de viață impresionantă. A fost infractor, a ajuns la închisoare, acolo unde un polițist i-a schimbat total drumul în viață.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Cum a ajuns de la un infractor de temut la rolul de bucătar? Povestea lui Laurențiu este una fabuloasă. Concurentul a încercat să îi impresioneze pe cei trei jurați de la Chefi la Cuțite cu două startere, care aveau fructele de mare ca ingredient de bază. Atunci când și-a făcut apariția în platou, a făcut senzație cu fizicul impresionant și tatuajele de pe brațe.

Bucătarul nu s-a ferit să povestească cum a ajuns într-un anturaj periculos, care l-a transformat în infractor. A jefuit zeci de puști prin parc, dar a ajuns în cele din urmă în pușcărie. Pentru că trebuia să muncească ceva, un polițist i-a propus să intre în bucătărie. Așa trecea timpul mai ușor în spatele gratiilor, iar Laurențiu a ajuns să îndrăgească acest domeniu.

Cine este Laurențiu Ardeleanu de la Chefi la Cuțite. A devenit bucătar când era în pușcărieCine este Laurențiu Ardeleanu de la Chefi la Cuțite. A devenit bucătar când era în pușcărie

Cine este Laurențiu Ardeleanu de la Chefi la Cuțite

Tânărul a primit acum două cuțite, de la Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu. Însă, el a ales să ajungă în echipa lui Florin Dumitrescu. Chiar dacă are peste 10 ani petrecuți în bucătărie, Laurențiu are la activ și mai bine de un an după gratii. A fost acuzat de furt și tâlhărie.

'Sunt bucătar. Nouă ani am lucrat pe meniu libanez. Înainte de asta eram infractor, tâlhăream, furam, intram peste lume în casă și, din nefericire, am intrat 'la facultate'. M-am băgat în anturaj prostesc, ei erau hoți de meserie. Tot ce prindeam prin parc, furam și tâlhăream, cred că am tâlhărit vreo 130 de puști”, a povestit Laurențiu Ardeleanu.

Citește și: Speak spune tot ce se întâmplă în culisele noului sezon Chefi la Cuțite. Cum se înțelege cu Gina Pistol:”E diferit”/ EXCLUSIV

Citește și: Dieta cu care Cătălin Scărlătescu de la Chefi la Cuțite a slăbit peste 50 de kilograme

Citește și: Cum a filmat Gina Pistol însărcinată, pentru Chefi la Cuțite. Chef Scărlătescu:”Ne-a suportat cu tot ce am făcut acolo”

Cum s-a transformat din infractor în bucătar

Laurențiu fura orice era nevoie. Acum conștientizează că acel drum l-ar fi dus într-o direcție care i-ar fi distrus viața. Din fericire, decizia luată de un polițist l-a îndreptat spre bucătărie. Acolo și-a găsit adevărata vocație și pasiunea pentru gastronomie l-a ținut pe un drum corect.

„Luam orice și murături și orice, chiar dacă nu-mi trebuia. Știu că nu e frumos, nu a meritat, dar m-am reabilitat, m-am cumințit. Am pierdut un an jumătate din viață degeaba, acolo am învățat puțină bucătărie. Mi-a zis un polițist să muncesc, că dacă nu mă duce pe șantier. Ușor, ușor am învățat lucruri', a spus Laurențiu Ardeleanu în cadrul emisiunii 'Chefi la cuțite'.

Acum, Laurențiu este în vârstă de 34 de ani și este tatăl a trei fetițe. Se mândrește cu familia lui, dar și cu felul în care și-a schimbat viața.

După ce m-am eliberat, am fost să mă angajez ca bodyguard, dar mereu mă găseau în bucătărie, mă uitam cum se gătea. M-au băgat acolo intr-un sfârșit, dar șase luni m-au pus la spălat vase. Am o familie acum, am trei fetițe, este o realizare. Orice om se poate schimba dacă vrea și cu ajutorul lui Dumnezeu', a mai adăugat concurentul în fața celor trei chefi.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter