Jamila, pentru prima oară la Chefi la Cuțite. De ce a fost invitată

Publicat pe

Jamila, la Chefi la cuțite? Da! În această ediție, Jamila, cunoscută pentru talentul ei în bucătărie, vine pentru a juriza preparatele celor trei chefi: Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu. Rețetele ei de pe blogul JamilaCuisine sunt extrem de căutate, iar acum tânăra va avea un cuvânt greu de spus în cadrul show-ului culinar de la Antena 1.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Geanina Avram Staicu, cunoscută drept Jamila, pășește în platoul Chefi la cuțite. Sarcina ei nu va fi una ușoară. Ca în fiecare ediție, chefii vor intra în lupta culinară pentru a obține o nouă amuletă.

Jamila, pentru prima oară la  Chefi la Cuțite. De ce a fost invitatăJamila, pentru prima oară la  Chefi la Cuțite. De ce a fost invitată

Jamila, pentru prima oară la Chefi la cuțite

De data aceasta, jurizarea de la Chefi la cuțite îi va reveni Jamilei, cunoscutul blogger culinar. Tema îi va contraria, însă avantajul menționat de Gina îi va motiva să facă spectacol în farfurie.

'Cătălin, dacă o câștig pe asta pe tine o folosesc!', va mărturisi chef Bontea.

Rămâne de văzut care dintre cei trei chefi va reuși să-și adjudece o nouă amuletă, dar și cu ce preparate o vor impresiona pe Jamila, pentru prima dată la Chefi la Cuțite.

Citește și: Cine este Jamila, cel mai cunoscut food blogger din România

Citește și: Whats Up, declarație neașteptată pentru fosta soție, la doi ani de la divorț:„Ți-am greșit, dar și tu mi-ai greșit'

Citește și: Jamila a avut COVID-19!”Mă simțeam ca într-un vis urât care părea să nu se termine”

Ultima amuletă, câștigată de Florin Dumitrescu la Chefi la cuțite

Amuleta serii de luni la Chefi la cuțite a fost adjudecată de Florin Dumitrescu. Cheful a obținut al nouălea avantaj valoros din acest sezon și s-a clasat astfel pe primul loc în clasamentul amuletelor.

Cu o farfurie de vinete coapte în sos de roșii ce a respectat tema impusă, mâncare de post, chef Florin s-a diferențiat. El a cucerit papilele gustative ale invitatului special la jurizare, chef Radu Dragoș.

Juratul a câștigat o nouă cartolină roșie, a doua din acest sezon. Aceasta îi dă puterea să îl facă pe unul dintre colegii lui să extragă o pedeapsă din bolul negru, în perioada battle-urilor.

'Amuletele roșii trag la mine! Sper din suflet ca la tragerea la sorți să am noroc.  Să fie o pedeapsă de ajutor, nu sa mă încurce!', a declarat chef Florin Dumitrescu.

Personaje speciale la Chefi la cuțite

Personaje speciale și preparate pe măsură își vor face apariția în etapa de jurizări pe nevăzute a sezonului 9. După zeci de farfurii degustate până acum, cei trei chefi încă vor rămâne surprinși de rețete, dar și de personajele din spatele ușilor.

Moumen Al Hamoui este unul dintre concurenții ce revine în show-ul culinar pentru o nouă șansă. Reamitim că el fost eliminat în ultima probă de bootcamp într-un sezon anterior. Cu un preparat arăbesc reinterpretat, tânărul vrea să le demonstreze juraților că s-a maturizat din punct de vedere culinar și că merită să fie în competiție.

O constantă a sezoanelor la cuțite este simpatia pe care o dezvoltă prezențele feminine în ceea ce îl privește pe chef Scărlătescu. Tocmai de aceea, una dintre jurizarile care vor stârni zâmbete marți seară este cea a Crinei Zvobodă, ventriloc, ce vine alături de păpușa sa personaj, care este 'îndrăgostită' de jurat.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter