Tavi Clonda s-a bătut cu un bărbat, din cauza unei femei, și s-a ales cu grave probleme de sănătate: "Era să-l pierd"

Publicat pe

Mama lui Tavi Clonda a vorbit pentru prima oară despre momentul de cumpănă prin care a trecut fiul ei în tinerețe. Soacra Gabrielei Cristea a povestit cu lacrimi în ochi că a fost la un pas să-l piardă pe artist și totul s-ar fi petrecut în urma unui incident violent!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Elena Clonda, soacra Gabrielei Cristea, nu a avut o viață ușoară. Femeia a suferit mult de-a lungul timpului. Acum ies la iveală detalii neștiute și din trecutul lui Tavi Clonda, care a trecut prin momente de groază în tinerețe.

Tavi Clonda s-a bătut cu un bărbat, din cauza unei femei, și s-a ales cu grave probleme de sănătate: "Era să-l pierd"Tavi Clonda s-a bătut cu un bărbat, din cauza unei femei, și s-a ales cu grave probleme de sănătate: "Era să-l pierd"

Tavi Clonda, la un pas să-și piardă o mână după o bătaie

Mama artistului a povestit cu lacrimi în ochi că a trăit momente de panică, fiind la un pas să-și piardă fiul. Tavi Clonda a fost implicat într-un incident violent, din cauza unei foste iubite, în urma căruia s-a ales cu răni destul de grave.

Soțul Gabrielei Cristea ar fi fost la un pas să-și piardă brațul drept pe când avea 20 de ani. Cântărețul s-a bătut cu un bărbat pe care l-a văzut într-o ipostază compromițătoare cu partenera lui de la acel moment.

„Era de 20 de ani el și a fost la mare. Avea o prietenă din liceu. Atunci am avut un moment de cumpănă, când el a pățit un accident la mână. A trebuit să ajungă la spital (…) I-a tras un pumn la un tip. Aia nu s-a mai întâmplat niciodată. El nu e bătăuș, nu a fost niciodată, dar la 20 de ani….(…). A văzut-o într-o poziție indecentă cu acel tip și s-a enervat', a povestit Elena Clonda, la Antena Stars.

Soacra Gabrielei Cristea: „Două operații a avut'

Furia de moment l-a costat destul de scump pe artist, dat fiind că a fost pe punctul de a-și pierde brațul. Rana s-a infectat și a trebuit să fie supus unor operații grele. Elena Clonda susține că viața fiului ei a fost în pericol, iar ea s-a temut să nu-l piardă.

L-au dus în Constanța, dar medicii l-au tratat cu indiferență acolo. L-au cusut numai pe deasupra, dar el avea tendonul rupt. (…) A durat foarte mult refacerea. A făcut infecție, era să-l pierd atunci. Și acum știu cum stătea, numai cu fructe. Nu suporta nimic. Avea temperatură foarte mare. Când îl vedeam acolo în pat…. Două operații a avut', a mai spus soacra Gabrielei Cristea, vizibil afectată de ceea ce s-a întâmplat în trecut.

Mama lui Tavi Clonda și-a pierdut soțul și fratele

De asemenea, mama lui Tavi Clonda a suferit enorm când și-a pierdut soțul, dar și fratele la o vârstă fragedă.

„În suflet a rămas un gol, că nu mai e soțul. (…) Ce pot să spun despre tata? Cred că e undeva Sus, acolo, și veghează chiar și în momentul de față. Pe mama am iubit-o. Tata a murit la 60 de ani. Au fost multe probleme. Am construit căsuța, lucra la CFR. Am mai avut un frate care la 30 de ani a murit. Aveam 25 de ani, abia mă căsătorisem', a povestit cu altă ocazie mama lui Tavi Clonda.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter