Doinița Ioniță, fostă concurentă X Factor, este însărcinată. Primele imagini cu burtica de gravidă

Publicat pe

Doinița Ioniță a anunțat, pe rețelele sociale, că este însărcinată. Aceasta a devenit cunoscută după ce a participat la emisiunea X Factor, difuzată de Antena 1, dar și după ce a lansat o melodie alături de Iancu Sterp și Bogdan Mocanu. Doinița Ioniță, alis Dodo, și iubitul ei sunt în culmea fericirii și trăiesc clipe unice în așteptarea primului lor copil.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Doinița Ioniță trece prin clipe unice. Aceasta a anunțat că este însărcinată cu primul ei copil. Vestea a fost dacă chiar de Dodo însăși pe rețelele sociale. Aceasta a publicat pe Instagram un video în care apare alături de iubitul ei, Liviu. Alături de respectivul clip, a scris „Mulțumim, Doamne. Darul nostru de la Dumnezeu'.

Doinița Ioniță, fostă concurentă X Factor, este însărcinată. Primele imagini cu burtica de gravidăDoinița Ioniță, fostă concurentă X Factor, este însărcinată. Primele imagini cu burtica de gravidă

De asemenea, tot în acel video, Doinița Ioniță le-a arătat fanilor și burtica de graviduță.

Doinița Ioniță a devenit cunoscută după ce a participat la X Factor 2018. Dodo chiar a ajuns și în finală și a fost concurenta lui Ștefan Bănică. De asemenea, Doinița a mai devenit cunoscută și după ce a lansat o melodie alături de Iancu Sterp și Bogdan Mocanu.

Citește și: Cine este Corina Popescu, de la Șef Sub Acoperire.E directorul general Electrica

Citește și: Logodnicul Elenei Marin de la Survivor, despre Zanni:„Băiețașul ăsta nu ratează nicio ocazie de a o ataca'

Citește și: Florin Călinescu a criticat-o dur pe Irina Rimes, la Românii au Talent:„Piesa e foarte proastă și cred că…'

Citește și: Cum arată Lorena, sora Andreei Tonciu.Cele două surori au ajuns să semene izbitor

Cine este Doinița Ioniță

Doinița Ioniță, înainte de a participa la X Factor, a câștigat show-ul de talente Next Star și a participat la numeroase alte concursuri, atât în țară cât și peste hotare.

„Am cântat la Festivalul de Film de la Cannes, în deschidere la Săptămâna Modei din New York. Am venit la X Factor cu speranța că îl voi câștiga, chiar cred că pot. Iar apoi, visul meu cel mai mare este să ajung să cânt pe Broadway‘, spunea Doinița pe scena X Factor.

În iunie 2017, Doinița Ioniță și-a pierdut tatăl după ce acesta a făcut infarct pe un șantier din Franța. Gică Ioniţă era susţinătorul financiar al familiei şi al carierei în muzică a Doiniţei Ioniţă, după ce mama acesteia a renunțat la serviciu pentru a-și putea susține fiica în cariera sa.

„Tata a plecat în străinătate când aveam 10 ani şi se întorcea de Sărbători. Tata nu mai este în viaţă de 3 ani şi asta mă sensibilează de fiecare dată când vorbesc. Mama mi-a fost aproape de fiecare dată. S-a stins în străinătate, el lucra pe un şantier şi a făcut infarct.

A durat foarte mult timp ca să îl aducem de acolo, pentru că noi nu aveam bani deloc şi s-a făcut o strângere de fonduri ca avem cum să îl aducem în România', spunea Dodo, atunci.

Sursa Foto: Instagram, captură de ecran

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter