Florin Călinescu a criticat-o dur pe Irina Rimes, la Românii au Talent: „Piesa e foarte proastă și cred că...”

Publicat pe

Florin Călinescu este unul dintre cei mai sinceri jurați de la Românii au talent. De data aceasta, victimă i-a căzut Irina Rimes. În ediția de luni a emisiunii difuzate de Pro TV, Florin Călinescu, în momentul în care o concurentă a ales să interpreteze o melodie de-ale artistei, i-a spus că piesa este proastă și că a dezavantajat-o. Pe de altă parte, Andra i-a luat apărarea Irinei Rimes.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

În ediția de luni a emisiunii Românii au talent, Eliza Budu a interpretat melodia „Nu știi tu să fii bărbat' a Irinei Rimes. Din nefericire pentru concurentă, trei dintre jurați, mai exact Andra, Smiley și Alexandra Dinu, au apăsat pe butonul roșu.

Florin Călinescu a criticat-o dur pe Irina Rimes, la Românii au Talent: „Piesa e foarte proastă și cred că...'Florin Călinescu a criticat-o dur pe Irina Rimes, la Românii au Talent: „Piesa e foarte proastă și cred că...'

Florin Călinescu a spus că nu a putut să îi ofere concurentei și cel de-al patrulea X pentru că ar nedreptățit-o, spunând că, de fapt, piesa aleasă este „foarte proastă'.

Știi, te trezești câteodată într-o piață sau cumpărând ceva, sau vorbind cu cineva și nu știi ce cauți acolo. Așa și eu în momentul ăsta, jur. Scumpa mea, piesa e foarte proastă și de asta cred că ești dezavantajată. Nu știu cine o cântă și de ce', a spus Florin Călinescu, după interpretarea d epe scena Românii au talent a Elizei.

Citește și: Averea lui Florin Călinescu.Are două terenuri, patru locuințe și 62.000 de euro în conturi

Citește și: Smiley a dezvăluit la Românii au Talent ce meserie are tatăl său:”Și-a riscat viața tot timpul”

Citește și: Cotidianul francez LEquipe, reportaj special despre GSP și documentarul Colectiv:„În cursă la Oscar, e un elogiu al investigației'

Citește și: Cu ce probleme de sănătate s-a ales Oana Radu din cauza dietei prin înfometare:„O dietă numai cu carne'

Florin Călinesc o critică dur pe Irina Rimes

Andra a intervenit imediat și i-a luat apărarea Irinei Rimes.

Andra: Irina Rimes cântă piesa!

Florin Călinescu: Și ea crede că e o piesă mișto? Hai, lăsați-mă în pace! Deci ai ales greșit!

În continuare, Andra a spus că piesa este foarte frumoasă și că ceea ce a lăsat de dorit a fost interpretarea concurentei.

Ai stricat piesa! Piesa e foarte frumoasă, nu am cum să spun acest lucru!', i-a spus Andra concurentei.

Mă interesează cine te disperă și pe tine și pe Irina Rimes. Acum, tu vorbești mai bine românește decât Irina Rimes, asta e clar pentru mine!', a încheiat Florin Călinescu, potrivit cancan.ro.

Cum a ajuns Florin Călinescu la facultatea de teatru

Într-o altă ediție a emisiunii Românii au talent, Florin Călinesc a vorbit despre cum a ajuns să devină actor.

„Tu cum ai ajuns la actorie? Ți-ai dorit de mic să faci chestia asta?', l-a întrebat Andi Moisescu.

Nu! Dacă ar fi să o iau de la capăt, cum se zice în interior, m-aș face bucătar', a răspuns Florin Călinescu.

Că ești tu pasionat de chestia asta?', a continuat Andi.

Răspunsul oferit apoi de colegul lui de la masa juriului i-a luat pe toți prin surprindere.

„Nuu, nu mă duceam la școală, nu îmi plăcea nici o materie și doamna de română mi-a zis într-a șaptea: ‘Măcar recită o poezie dacă gramatică nu vrei să înveți, așa am recitat o poezie. Deci dacă scap așa că recit la poezii, i-am spus profesoarei.

În clasa a 12 a am întrebat disperat; Există vreo facultate în România pentru care nu trebuie să înveți nimic?, iar profesoara de română mi-a zis: ‘Băi, ar fi una, dar tot trebuie să înveți cinci poezii și un monolog și să înveți să poți să cânți să dansezi… Teatru. Așa m-am dus și am dat la Teatru și am intrat', a povestit cu umor Florin Călinescu.

Sursa Foto: Instagram, captură de ecran

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter