Jamila a avut COVID-19! "Mă simțeam ca într-un vis urât care părea să nu se termine"

Publicat pe

Jamila, cunoscută în blogosferă pentru rețetele ei gustoase, a mărturisit recent că s-a îmbolnăvit de COVID-19. Chiar dacă mărturiile vedetelor care s-au infectat de-a lungul timului sunt controversate, Geanina Avram Staicu a ales să-și împărtășească experiența cu fanii ei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Jamila, cel mai cunoscut blogger de food autohton, a trecut recent prin experiența COVID-19 și s-a decis să împărtășească totul cu cei care o urmăresc în online.

„Nu știam cum de tocmai eu m-am infectat”

Acum, după 14 zile de izolare, testul pentru COVID-19 a ieșit negativ pentru întreaga familie, iar Jamila a vorbit pentru prima oară despre coronavirus, atrăgând atenția că virusul nu alege, cu atât mai mult că atât ea, cât și apropiații ei și-au luat toate măsurile de precauție, purtând mască și respectând distanțarea socială.

'Dragii mei, vreau să împărtășesc cu voi un lucru foarte personal despre care mi-e încă foarte greu să vorbesc. Am fost infectată cu virusul SARS-cov-2, adică am avut COVID-19. Imediat ce am aflat s-a instalat panica. Pentru început nu știam cum de tocmai eu m-am infectat.

Am purtat mereu masca și am purtat-o corect, am păstrat distanța socială, nici măcar n-am plecat nicăieri în vacanță anul acesta, tocmai pentru a mă proteja și pentru a-i proteja pe ai mei. Mă simțeam ca într-un vis urât care părea să nu se termine.

A urmat apoi o cursă cu obstacole între telefoane la DSP, controlul zilnic al poliției locale, carantinare pentru soțul și copiii mei, izolare pentru mine. Îmi sărea inima din piept când vedeam pe ecranul telefonului apel de la un număr de fix. Știam că fie e DSP-ul, fie ambulanța. Pe scurt, a fost o perioadă extrem de grea pentru mine, iar moralul meu a fost la pământ. Nu am vrut atunci să spun nimănui”, a mărturisit Jamilla pe contul ei de socializare.

Citește și: Anna Lesko recunoaște că este o mamă exigentă: „Sunt învățată cu educația strictă a părinților mei și fac militărie cu el”/ EXCLUSIV

Jamila s-a temut să facă public faptul că s-a îmbolnăvit

Carismatica bloggeriță a recunoscut că s-a temut de reacția celor din jur, așadar a ezitat să vorbească despre faptul că s-a îmbolnăvit de COVID-19.

„Au știut foarte puține persoane pentru că îmi era groază de ceea ce vor crede ceilalți. Văzusem cu ochii mei hate-ul de care au avut parte alte persoane publice când au anunțat același lucru. Am decis să nu fac public lucrul acesta, însă m-am răzgândit și vă voi spune de ce.

În primul rând am vrut să fac publică infectarea mea pentru că vreau ca oamenii să înțeleagă că nu e o rușine. Orice se poate infecta, iar virusul nu alege. Nu îi tratați pe bolnavii de Covid ca pe niște ciumați pentru că nu e cazul.

După 14 zile nu mai sunt contagioși, deci nu mai pot infecta alți oameni. Apoi am vrut să spun pentru că am văzut că mulți iau în râs acest virus și că mult mai mulți nici măcar nu cred în el.

Aș vrea doar să conștientizăm că virusul există, că putem face forme mai ușoare sau mai grave (în cazul nostru au fost ușoare) și că cel mai rău, îi putem infecta și pe cei pe care îi iubim și care pot avea alte boli care le-ar pune în pericol sănătatea, a mai mărturisit Jamila.

Citește și: Care a fost primul loc de muncă al lui Neti Sandu, înainte de a veni la PRO TV. Job-ul nu avea nicio legătură cu televiziunea / EXCLUSIV

Jamila a avut COVID-19! "Mă simțeam ca într-un vis urât care părea să nu se termine"Jamila a avut COVID-19! "Mă simțeam ca într-un vis urât care părea să nu se termine"

„Este foarte important să ne protejăm”

Nu în ultimul rând, Jamila și-a sfătuit fanii să se protejeze și le-a promis că va reveni, ulterior, cu detalii despre experiența care i-a afectat viața.

„Din fericire, noi nu am infectat pe nimeni altcineva. Este foarte important să ne protejăm și da, să purtăm masca care a devenit cel mai urât obiect în perioada aceasta. Masca purtată corect ne ajută să nu răspândim virusul, deci să nu-i infectăm și pe alții.

Și pentru că sunt o persoană sinceră, și nu v-am mințit niciodată, aveți și dovada infectării mele, testul care a ieșit pozitiv. În test veți citi «detectabil» adică virusul a fost detectat în organismul meu. În comentarii îl voi pune și pe cel pe care l-am refăcut la 14 zile și care este negativ, adică «nedetectabil».

Voi reveni cu un clip în care voi povesti în detaliu tot ce s-a întâmplat și cum a fost pentru mine toată această experiență pe care mi-o voi aminti toată viața. Până atunci, rămâneți sănătoși și aveți grijă de voi!, a mai spus Jamila.

Geanina Avram Staicu, aka Jamila (33), are 33 de ani, a devenit blogger de food în 2012, Jamila Cuisine fiind unul dintre cele mai accesate site-uri de rețete culinare. Căsătorită cu un marocan cunoscut în anii studenției, căruia i-a dăruit doi copii, Jamila a combinat iniţial rețetele bunicii din Oltenia cu condimentele descoperite la soacra din Maroc. Până acum a publicat sute de rețete și două cărți de bucate, devenite bestseller, și are mii de fani care gătesc după filmulețele ei video, inspirați de savuroasele ei preparate.

Citește și: Cine este iubita lui Mario, fiul lui Adrian Mutu. Adolescentul de 18 ani a făcut publică relația: 'E viața mea'

Foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter