Starlin, revedere cu familia după 4 luni la Survivor. A plâns când și-a văzut fetița

Publicat pe

Starlin a petrecut aproximativ patru luni în jungla din Republica Dominicană, însă a fost eliminat de la Survivor! Războinicul a revenit în România, iar revederea cu familia a fost una extrem de emoționantă! El nu și-a putut stăpâni lacrimile când și-a strâns fetița în brațe.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Starlin de la Survivor, cunoscut ca fiind unul dintre cei mai constanți concurenți, a fost eliminat din competiție după ce a primit cele mai puține voturi din partea publicului. El a fost nominalizat de către Albert Oprea, cu care a avut mai multe dispute de-a lungul competiției.

Starlin, revedere cu familia după 4 luni la Survivor. A plâns când și-a văzut fetițaStarlin, revedere cu familia după 4 luni la Survivor. A plâns când și-a văzut fetița

Starlin de la Survivor și-a revăzut familia

Starlin de la Survivor a revenit în Româ nia după aproximativ patru luni petrecute în competiție. A avut un parcurs frumos, îndelung lăudat nu doar de colegii săi, ci și de adversarii de la Faimoși. Mai mult, între el și Cătălin Moroșanu s-a creat o legătură puternică, despre care Războinicul a amintit în aeroport.

„Am emoții foarte mari. Nu am fost cu scopul să câștig competiția, ci să demonstrez că orice este posibil în viață. Nu am niciun regret. Nu m-am gândit niciodată să plec. Mai greu pentru mine a fost când au plecat anumiți concurenți. Plecarea Mariei, plecarea lui Cătălin Moroșanu m-a rupt, indiferent că era rivalitate', a declarat Starlin de la Survivor.

Starlin, revedere emoționantă cu fiica lui

În ciuda tuturor emoțiilor prin care a trecut în cadrul concursului sau pe trasee, nimic nu s-a comparat cu revederea cu familia sa.

Starlin nu și-a mai putut stăpâni lacrimile și a plâns în momentul în care și-a strâns fetița în brațe, la aeroport.

Citește și: Starlin, dezvăluire neașteptată despre Maria și Albert de la Survivor.„Poate mergem și la nuntă'

Citește și: Starlin a spus motivul pentru care a participat la Survivor:”Pentru ea am venit aici”

Citește și: Drama neștiută a Burlacului Andi Costantin:„Am intrat în depresie mai bine de 6 luni'/ EXCLUSIV

Citește și: Cum a început povestea de dragoste dintre Ioana Ginghină și iubitul ei:„A venit cu un bax de vin și…'

Starlin: „Am învățat să apreciez lucrurile mărunte'

Starlin a mai ținut să precizeze că, în competiție, a învățat să pună mai mult preț pe lucrurile mărunte. El a precizat că nu a mizat niciodată pe simpatia publicului, ci pur și simplu și-a dorit să-și ajute echipa. Rpzboinicul este de părere că există concurenți care nu își mai merită locul în competiție, dat fiind că nu mai aduc puncte.

„N-am putut să mă controlez. De multe ori am răbufnit din cauza nervilor. Am învățat să apreciez lucrurile mărunte. În momentul în care tu nu mai poți să aduci puncte, asta înseamnă că nu mai meriți să rămâi acolo. Nu m-am gândit niciodată la public, m-am gândit la echipă, să ajut strategia de echipă. Pentru mine era o plăcere cu oricine concuram', a mai spus Starlin.

Pe cine vede Starlin în finala Survivor

Starlin a menționat că în marea finală Survivor i-ar vedea pe Marius Crăciun de la Războinici, dar și pe Zanni și Elena Marin de la Faimoși.

„Acolo toți care sunt, din punctul meu de evdere mai vechi, au dreptul să câștige. După cum văd eu, de la Războinici să fie Marius la final. Îmi doresc din suflet să fie Sorin la final, dar sunt alte lucruri care îl apasă pe el. De la Faimoși îi văd cu siguranță pe Zanni și pe Elena, 100%', au fost primele sale impresii când a revenit în țară.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter