Cum a început povestea de dragoste dintre Ioana Ginghină și iubitul ei: "A venit cu un bax de vin și..."

Publicat pe

Ioana Ginghină a povestit cum a început povestea ei de dragoste cu Cristi, în curând soțul ei. După ce a ieșit dintr-o căsnicie de 12 ani, actrița nu se gândea că va ajunge atât de repede din nou în fața altarului, dar a cunoscut un bărbat care a făcut-o să creadă din nou în dragoste.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Ioana Ginghină l-a cunoscut pe Cristi când se aștepta mai puțin. Încheiase de câteva luni socotelile cu fostul soț, dar nu se aștepta să intre atât de repede într-o altă poveste de dragoste. Însă, actrița este acum fericită și pregătită să pună bazele unei noi familii.

Cum a început povestea de dragoste dintre Ioana Ginghină și iubitul ei: "A venit cu un bax de vin și..."Cum a început povestea de dragoste dintre Ioana Ginghină și iubitul ei: "A venit cu un bax de vin și..."

'Am fost contactată de firma lui să lucrăm la acest proiect. Practic ne-am întâlnit, ne-am văzut la două întâlniri, iar la a doua întâlnire ne- zis dacă vrem un pahar de vin și eu deși conduceam am zis hai bine un pahar așa, ca nah, e un pahar merge, era zi. Am zis că o să merg pe jos.', a spus Ioana Ginghină la Antena Stars.

Derulând evenimentele, Ioana crede că pasul decisiv pentru ca relația lor să se infiripe a fost făcut de ea, însă totul s-a întâmplat pentru că și Cristi a fost pe aceeași lungime de undă.

'Am degustat acel vin, a fost foarte bun și seara când am ajuns acasă i-am trimis un mesaj să-mi zică vinul că a fost foarte bun, iar el a spus să-i dau un share location că trimite pe cineva să-mi aducă o sticlă de vin. M-am trezit în 40 de minute cu un bax de vin și cu Cristi acasă.

A fost foarte drăguț că mi-a lăsat vinul și după am început cu mesajele.. si așa s-a înfiripat și au mers lucruile foarte rapid.', a mai spus Ioana Ginghină.

Citește și: Mihai Neșu mănâncă singur, la 10 ani de la accidentul care l-a paralizat. Video

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă soția lui Adrian Văncică.Celentano din Las Fierbinți are o familie superbă

Citește și: Ce se întâmplă cu fetele de la Survivor în perioada delicată a lunii

Ioana Ginghină a fost cerută în căsătorie și își dorește un al doilea copil

Ioana și Cristi sunt împreună de aproape doi ani și se află în pragul nunții. Bărbatul a cerut-o în căsătorie la scurt timp și chiar își doresc un copil împreună. Actrița spune că, de data asta, nu mai vrea o nuntă mare.

„Da, am fost cerută în căsătorie. Sunt într-o perioadă în care-mi merge foarte bine. (…) Îmi doresc un bărbat care să investească în mine, în sensul că să investească sentimente, complimente, să fie atent la ce-mi doresc, la nevoile mele.

El e așa. Am lângă mine un om care știu clar că dacă voi face un copil, va fi acolo să mă ajute să-l cresc. Ruxi știe despre asta și e încântată. Diferența e foarte mare, așa încât că nu mai avea în niciun fel. Nu-i fac ei copilul. I-am zis: „mi-l fac mie, eu o să-l cresc, dacă vrea să ajute bine, dacă nu bine'. Mi-l fac mie, dacă e', a mai spus Ioana Ginghină.

Un copil ar fi cel mai frumos dar pe care l-ar putea primi, ne-a spus Ioana, în urmă cu puțin timp.

'Ar fi cel mai frumos lucru care mi s-ar putea întâmpla. Îmi doresc mult să mai am un copil. Întotdeauna mi-am dorit să am doi copii. Deci, suntem deschiși dacă e să se întâmple. Noi lucrăm la asta.', a declarat Ioana pentru VIVA! acum ceva timp.

În schimb, nu-și mai dorește nuntă cu alai.

„Sunt pentru căsătorie, pentru că numai așa poți face lucruri împreună. Eu nu mi-aș mai dori-o mare. După atâtea nunți, îmi doresc doar să fie bine și atât', a continuat ea.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter