Cine este Rikito de la Chefi la Cuțite. Vine din Japonia

Publicat pe

Cine este Rikito Watanabe de la Chefi la Cuțite? Cei care au fost curioși să afle cine este Rikito Watanabe de la Chefi la cuțite au aut o surpriză frumoasă în primele confruntări dintre cele trei echipe. Rikito sau Riki, după cum îl alintă colegii, este nu doar unul dintre cei mai simpatici concurenți, ci și unul dintre cei mai altruiști și se va dovedi, cu siguranță, o piesă importantă în echipa lui chef Bontea, la Chefi la Cuțite.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Cine este Rikito Watanabe de la Chefi la cuțite. Simpaticul concurent de origine japoneză, în vârstă de 26 de ani, nu doar că i-a impresionat pe chefi cu preparatul său din audiții, ci i-a și făcut să râdă în hohote. Cu româna lui stricată, dar extrem de simpatic, Riki a făcut un adevărat show de stand-up involuntar în audiții. Însă nu pentru asta a primit cuțitele, ci pentru preparatul său delicios, al cărui nume i-a făcut din nou pe chefi să izbucnească în râs.

Cine este Rikito de la Chefi la Cuțite. Vine din JaponiaCine este Rikito de la Chefi la Cuțite. Vine din Japonia

Cine este Rikito de la Chefi la Cuțite

Rikito Watanabe a venit la Chefi la cuțite decis să intre în bootcamp și apoi să meargă cât mai departe în competiție. Concurentul i-a impresionat pe chefi cu preparatul său de inspirație chinezească. Când le-a povestit însă cum se numește – pui salivă (în engleză, mouth watering chicken – a stârnit hohote de râs nestăpânite. Că preparatul său s-a dovedit a fi unul care te face să-ți lase gura apă au dovedit-o și cuțitele primite de la chefi.

Concurentul a mărturisit că locuiește de opt ani în Constanța, unde se ocupă de un restaurant asiatic aflat la malul mării. Riki colaborează cu chef Shoji Toshihisa, care a concurat în sezonul trecut la Chefi la cuțite. De altfel, acesta l-a convins să se înscrie în concurs. Toshi, care a lucrat în Japonia pentru tatăl lui Riki, a fost, de altfel, și cel de la care concurentul a învățat să gătească nu doar mâncare asiatică, ci și italienească.

Citește și: Cine este Teo Costache de la Chefi la Cuțite. Lucrează cu Adda

Citește și: Cine este Elena Matei de la Chefi la Cuțite.Ascunde o mare dramă

Citește și: Cine este Irina Fodor, noua prezentatoare Chefi la Cuțite

„De la el am învățat mâncare italienesc și franceză”, i-a povestit Rikito, în audiții, Ginei Pistol, amuzată de accentul tânărului bucătar. De altfel, el a mărturisit că, pe lângă gastronomia românească, îi plac foarte mult și româncele… Însă acestea i-au frânt inima de fiecare dată.

Impresionată, amuzată și sensibilizată în egală măsură de dezvăluirile lui Riki, Gina Pistol a declarat că îi oferă un cuțit simbolic, chiar dacă nu va putea trece mai departe. Însă Riki a reușit să-i impresioneze pe cei trei chefi.

Rikito a impresionat jurații cu… „pui salivă”

Cine este Rikito Watanabe de la Chefi la cuțite. Pentru cei trei chefi, audiția lui Riki a fost ca o gură de aer proaspăt… Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu au râs în hohote după evoluția concurentului. Acesta le-a câștigat simpatia nu doar cu accentul său japonez, ci și cu firea sa veselă și optimistă și cu umorul, mai mult sau mai puțin voluntar. În audiții, Rikito Watanabe a venit cu o rețetă foarte cunoscută în China – Kou Shui Ji -, un fel de mâncare bazat pe pui. Nu l-a gătit însă chiar atât de condimentat cum se pregătește în Sichuan. Momentul în care Riki a menționat că a făcut „pui salivă” va intra, cu siguranță, în analele concursului.

Citește și: Cine este Cristina Mălai de la Chefi la Cuțite. E bucătar-șef

Citește și: Radu Micu, primul concurent eliminat de la Chefi la cuțite sezonul 9: 'Am ajuns mai departe decât am crezut '

Gustul sofisticat, potențat de usturoi, ghimbir și umami, i-a cucerit însă pe cei trei chefi, care l-au trimis în etapa următoare. Riki a trecut și de bootcamp și a primit tunica verde de la chef Bontea, în noul sezon Chefi la Cuțite. În prima confruntare, concurentul a câștigat un capital de popularitate imens. A încercat să-și ajute toți colegii cu sfaturi și idei, dovedindu-se astfel un om de echipă. Când a trecut mai departe după duelul cu echipa lui Florin Dumitrescu, reacția sa a fost incredibilă. Plângând și râzând în același timp, Riki s-a întors fericit în bucătărie.

Foto: Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter