Cine este Elena Matei de la Chefi la Cuțite. Ascunde o mare dramă

Publicat pe

Cine este Elena Matei de la Chefi la cuțite? Elena Matei de la Chefi la cuțite face parte din echipa lui Sorin Bontea. Tânăra are 22 de ani și este pasionată de bucătărie, dorindu-și să aibă o carieră de succes în acest domeniu. Elena Matei este studentă și lucrează de la vârsta de 18 ani, iar viața ei a fost marcată de multe drame.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Cine este Elena Matei de la Chefi la cuțite? Elena Matei de la Chefi la cuțite, concurenta din echipa lui Sorin Bontea, este peste cât se poate de ambițioasă și se simte în stare să mute și munții din loc. Aceasta are 22 de ani și este o persoană plină de energie.

Cine este Elena Matei de la Chefi la Cuțite. Ascunde o mare dramăCine este Elena Matei de la Chefi la Cuțite. Ascunde o mare dramă

Elena Matei de la Chefi la cuțite este studentă la Universitatea Politehnică din București, însă cel mai mare vis al ei este de a deveni un bucătar de succes. Aceasta muncește de la vârsta de 18 ani, iar în momentul de față lucrează ca bucătar la un restaurant din Ploiești.

Citește și: Cine este Irina Fodor, noua prezentatoare Chefi la Cuțite

Citește și: Radu Micu, primul concurent eliminat de la Chefi la cuțite sezonul 9:'Am ajuns mai departe decât am crezut '

Citește și: Cine sunt concurenții intrați în echipe la Chefi la Cuțite.Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu au câte 8 concurenți

Citește și: Trecutul neștiut al lui chef Sorin Bontea de la Chefi la Cuțite:”Am patru frați, am muncit din greu”

Cine este Elena Matei de la Chefi la cuțite

Elena Matei de la Chefi la cuțite a descoperit că îi place să gătească în momentul în care a rămas singură în țară. Mama ei a fost nevoită să plece în străinătate să muncească.

Totodată, Elena Matei de la Chefi la cuțite ascunde o mare dramă în sufletul ei. Tatăl ei a murit pe când ea avea doar 15 ani. De când tatăl ei și-a pierdut viața într-un accident de mașină, Elena Matei, din echipa lui Sorin Bontea, a decis că vrea să devină spijin pentru familia ei, așa că a ales să se angajeze.

Tatăl meu nu mai este în viață, a murit acum șapte ani într-un accident de motocicletă. A fost un șoc total pentru mine, am ajuns la spital și nimeni nu voia să îmi spună ce s-a întâmplat. Eram doar cu bunica mea, fiindcă mama lucra în Austria. Nu știam ce să fac, să plâng, să nu plâng. Am ales să fiu tare pentru mama mea, pentru bunica mea. Am ales să fiu stâlpul familiei. Tatăl meu a fost cel mai bun prieten al meu',  a povestit Elena Matei de la Chefi la cuțite.

Elena Matei de la Chefi la Cuțite: „Îmi doresc să îi întrec pe bărbați'

Cine este Elena Matei de la Chefi la cuțite? Elena Matei de la Chefi la cuțite este o tânără curajoasă și vrea să demonstreze că și femeile sunt niște bucătari excelență. Chiar dacă se află la început de drum, tânăra este de neoprit în implinirea visului ei. Preparatul ei din preselecții, un desert gustos, choux a la crème, i-a dat pe spate pe Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu. Cei trei jurați i-au oferit atunci trei cuțite.

Îmi doresc să îi întrec pe bărbați, adică să întrec ideea asta că femeile nu pot, că nu fac față. Cred că doar nu au întâlnit femeile care trebuie. Lucrez ca bucătar la un restaurant din Ploiești și îmi place să îi văd pe oameni mâncând fericiți din rețetele mele', a dezvăluit Elena Matei, potrivit wowbiz. ro.

Elena Matei de la Chefi la cuțite a ajuns în marea finală

Elena Matei de la Chefi la cuțite face parte din echipa lui Chef Sorin Bontea și a ajuns în marea finală. Concurenta s-a bucurat extrem de tare când a aflat că se află printre cei trei finaliști. 'Chef Bontea, vreau să câștigăm! Sper că ești mândru de mine și mă bucur enorm că m-ai ales în echipa ta. Eu sunt mândră că te reprezint în finală!', a adăugat Elena Matei , finalista lui chef Sorin Bontea, unul dintre cei mai determinați concurenți ai sezonului 9.

Sursa Foto: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter