Cine e Cătălin Amarandei de la Chefi la Cuțite. Muncește de la 14 ani

Publicat pe

Cine e Cătălin Amarandei de la Chefi la cuțite? Cătălin Amarandei de la Chefi la cuțite are 28 de ani și este un tânăr muncitor și ambițios. De-a lungul timpului, a lucrat în mai multe locuri din străinătate, dar s-a izbit și de foarte multe dezamăgiri.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Cătălin Amarandei de la Chefi la cuțite a primit o tunică din partea lui Florin Dumitrescu. Acesta a lucrat atât în țară, cât și în mai multe locuri din străinătate. Cătălin muncește de la 14 ani, atunci când a decis să își câștige singur banii.

Cine e Cătălin Amarandei de la Chefi la Cuțite. Muncește de la 14 aniCine e Cătălin Amarandei de la Chefi la Cuțite. Muncește de la 14 ani

Cătălin Amarandei, atunci când a fost la audițiile de la Chefi la cuțite, de la Antena 1, a mărutisit că a fost păcălit în legătură cu o ofertă de muncă. Acesta a spus că job-ul care i se oferise în străinătate fusese o înșelătorie. Concurentul a fost foarte dezamăgit, așa că a început să nu mai accepte orice provocare.

Citește și: Cine este Rikito de la Chefi la Cuțite.Vine din Japonia

Citește și: Cine este Dorin Voiasciuc de la Chefi la Cuțite:„Calc pe cadavre'

Citește și: Cine este Dorin Voiasciuc de la Chefi la Cuțite:„Calc pe cadavre'

Citește și: Cine sunt concurenții intrați în echipe la Chefi la Cuțite.Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu au câte 8 concurenți

Cine e Cătălin Amarandei de la Chefi la cuțite

Cine este Cătălin Amarandei de la Chefi la cuțite? Cătălin Amarandei de la Chefi la cuțite a ajuns să profeseze în multe state, după ce a muncit ca bucătar și a făcut cursuri de calificare.

Am lucrat în Marea Britanie la un restaurant cu specific franțuzesc, am primit un job ca sous chef la un hotel super mișto. Experiența e super faină, vedeai diferența de mentalitate dintre angajatorul străin și cel român. Nu se compară modul în care înveți gastronomie acolo cu cel de aici.

Am realizat că asta vreau să fac, să gătesc, așa că am plecat în Dublin, într-un steakhouse. Am plecat la trei rozete, pe coasta Oceanului, am primit o ofertă. Am semnat apoi un contract cu o familie înstărită din Saint Tropez, să le gătesc. Munca pentru ei era solicitantă, am început în 2016 și lucrez și în prezent', a dezvăluit Cătălin Amarandei, la Chefi la cuțite.

Cătălin Amarandei crede că poate câștiga Chefi la cuțite

Cine e Cătălin Amarandei de la Chefi la cuțite? Cătălin Amarandei a primit tunica albastră din partea lui Florin Dumitrescu, la Chefi la cuțite. Tânărul a vrut să participe la show-ul culinar pentru a demonstra că este un bucătar cu adevărat talentat.

Cătălin Amarandei a gătit în audițiile de la Chefi la cuțite un mușchiuleț de miel în crustă de ierburi aromate cu piure de trufe și legume de toamnă. Preparatul lui i-a dat pe spate pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și a primit câte un cuțit de la fiecare.

Cătălin Amarandei crede că poate să ajungă departe în cadrul concursului. Ba chiar, este sigur că poate să ajungă în marea finală de la Chefi la cuțite.

Mă văd în finală. Acesta este scopul pe care-l urmăresc. Nu vrea jumătăți de măsură, nu vreau jumătăți de măsură și nu le accept', a spus Cătălin Amarandei la Chefi la cuțite.

Cătălin Amarandei a ajuns în finala de la Chefi la cuțite

Cătălin Amarandei de la Chefi la cuțite a reușit să-i impresioneze pe jurați cu preparatul său din semifinală. Vestea că a ajuns în marea finală l-a bucurat enorm pe concurent.

'A fost primul moment din concursul acesta în care am explodat de fericire. Îmi venea să sar peste bandă să îi iau pe chefi în brațe! Visul de a ajunge în finală este azi, pentru mine, o realitate!', a spus Cătălin Amarandei, finalistul lui chef Florin Dumitrescu, ce a demonstrat în fiecare ediție că își merită pe deplin acest loc în ultima luptă a sezonului 9.

Sursa Foto: Instagram, captură de ecran

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter