Cum au sărbătorit Oana Roman și Marius Elisei, la 7 ani de la nuntă. Reacția vedetei privind o posibilă împăcare: "Deocamdată..."

Publicat pe

Oana Roman și Marius Elisei au sărbătorit împlinirea a șapte ani de la cununie. Data de 15 iunie are o mare însemnătate pentru ei, iar cu această ocazie cei doi s-au întrecut în declarații. Mesajul postat de Marius Elisei, însă, a stârnit o serie de speculații privind o posibilă împăcare.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Oana Roman și Marius Elisei au împlinit șapte ani de la nuntă, iar cei doi au sărbătorit evenimentul împreună, după cum reiese din story-ul publicat de afacerist pe rețelele de socializare.

Cum au sărbătorit Oana Roman și Marius Elisei, la 7 ani de la nuntă. Reacția vedetei privind o posibilă împăcare: "Deocamdată..."Cum au sărbătorit Oana Roman și Marius Elisei, la 7 ani de la nuntă. Reacția vedetei privind o posibilă împăcare: "Deocamdată..."

15 iunie este o dată extrem de importantă pentru Oana Roman și Marius Elisei, fiind ziua în care, în 2014, au făcut cununia civilă, dar și botezul fiicei lor, Isabela. Cu această ocazie, Marius Elisei i-a transmis un mesaj public emoționant Oanei Roman.

Contactată telefonic, vedeta nu a vrut să dea prea multe detalii despre ce se întâmplă în aceste momente între ea și Marius Elisei. 'Deocamdată nu vreau să vorbesc despre acest subiect. Când o să se întâmple ceva în viața mea o să anunț, la fel cum am anunțat frumos că ne despărțim', ne-a spus Oana Roman.

Mesajul lui Marius Elisei pentru Oana Roman

La patru luni de la semnarea actelor de divorț, Marius Elisei a postat un mesaj pe rețelele de socializare care i-a dus pe mulți cu găndul la o posibilă împăcare.

Citește și: Marius Elisei vrea să se împace cu Oana Roman:

Citește și: Ce spune Oana Roman despre împăcarea cu Marius Elisei:

Citește și: Răzvan Fodor, despre cele mai grele momente trăite alături de Sorin Bontea:

Citește și: De ce a încercat Oana Zăvoranu să se sinucidă:

Afaceristul i-a transmis, pe Instagram, un mesaj emoționant Oanei Roman, data de 15 iunie fiind cea în care cei doi s-au cununat civil. Alături de mesaj apare și un boomerang în care aceștia ciocnesc două pahare de șampanie.

La mulți ani…iubirea mea. La mulți ani nouă… ❤️❤️❤️', este mesajul postat de Marius Elisei.

Oana Roman: „Ești sprijinul meu neconsiționat'

Nici Oana Roman nu s-a lăsat mai prejos și a postat o poză din ziua nunții unde i-a mulțumit lui Marius Elisei.

Acum fix 7 ani făceam nunta! Viața ne încercase deja foarte tare. Porneam pe un drum necunoscut care apoi s-a despărțit. Totuși, a fost lângă mine când absolut nimeni altcineva nu a fost. M-a iubit, dar m-a și rănit în egală măsură! Azi știu că a fost greu, poate va mai fi, dar cumva iubirea noastră trebuie să primeze în viață! Poate ne va lega din nou. Asta doar timpul va decide! Îți mulțumesc pentru că ești tatăl perfect pentru Isa și sprijinul meu necondiționat!'.

Ce spunea Oana Roman despre împăcarea cu Marius Elisei

În urmă cu puțin timp, Oana Roman începuse să primească tot mai multe cadouri din partea lui Marius Elisei, acesta lăsând de înțeles că își dorește o împăcare.

Oana Roman, însă, spunea că momentan nu este posibilă o împăcare deoarece nu reușiseră să treacă peste problemele care au dus la despărțire.

Asta nu înseamnă că ne-am împăcat, lucrurile s-au schimbat radical deoarece e foarte complicat să treci peste o despărțire, peste probleme foarte multe care au fost, alea nu se pot șterge peste noapte cu buretele sub nicio formă', spunea Oana.

Marius Elisei: „Da, încă o mai iubesc pe Oana'

În același timp, Marius Elisei spunea că încă o iubește pe Oana și recunoștea că își dorește o împăcare, spunând că relația lor este mult mai frumoasă după divorț.

Da, încă o mai iubesc pe Oana. Am iubit-o și o iubesc în continuare. I-am și spus asta. (…) În fața lui Domnului încă suntem căsătoriți. Îmi doresc o împăcare', spunea afaceristul.

Însă, Marius Elisei spunea și că nu ar mai vrea să ajungă în fața altarului deoarece nu trebuie să fii legat printr-un act de cineva, iar ei oricum sunt deja legatți în fața lui Dumnezeu.

„Din punctul meu de vedere, nu trebuie neapărat să fii legat printr-un act. Este suficient că suntem legați în fața lui Dumnezeu pentru că s-a ținut o slujbă și acea legare în fața Domnului nu ai cum s-o rupi. În fața Domnului încă suntem căsătoriți. Da, eu îmi doresc din toată inima (n.r o împăcare, să fie o familie unită)'.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter