Prin ce trece Nicole Cherry de când este însărcinată: „E ciudat...”

Publicat pe

Nicole Cherry va deveni în curând mamă pentru prima dată. Artista a vorbit pe rețelele sociale despre ce schimbări a remarcat de când este însărcinată și a cerut opinia altor mămici. Se pare că Nicole nu reușește să mai aibă un somn liniștit.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Nicole Cherry se pregătește să devină mamă pentru prima dată și își ține la curent fanii cu privire la perioada de sarcină. Artista le-a dezvăluit motivul pentru care nu reușește să mai aibă un somn liniștit și a cerut părerea și altor mămici.

Prin ce trece Nicole Cherry de când este însărcinată: „E ciudat...'Prin ce trece Nicole Cherry de când este însărcinată: „E ciudat...'

Cântăreața a povestit că visează foarte mult de când este gravidă, dar și foarte ciudat. Nicole a împărtășit unul dintre visele pe care le-a avut cu fanii ei de pe Instagram.

Nicole Cherry are vise ciudate de când este însărcinată

Nicole Cherry a povestit, pe Instagram, că nu reușește să mai aibă un somn liniștit de când este însărcinată și că are mereu vise ciudate. Artista le-a povestit fanilor unul dintre acestea.

Citește și: Însărcinată la 22 de ani, Nicole Cherry a dezvăluit sexul bebelușului:

Citește și: Cum decurge relația dintre Nicole Cherry și iubit după ce s-au mutat împreună.

Citește și: Fiica lui Irinel Columbeanu a absolvit clasa a VIII-a în America.

Citește și: Elena Marin și Raluca Dumitru s-au certat din nou, la Survivor:

Vreau să vă spun că am visat că Rihanna era verișoara mea și o întrebam de ce nu mai lansează o piesă, că toată lumea vrea să mai audă o piesă de la ea. Abia m-am trezit, fix acum două minute, dar nu aveam cum să nu vă spun visul ăsta. Visez foarte mult de când sunt gravidă, mult și ciudat. Cred că e o chestie a gravidelor, nu?!', a povestit Nicole.

Nicole Cherry și Florin Popa, părinți pentru prima oară

Cântăreața trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de iubitul ei, Florin Popa, în vârstă de 30 de ani. Nicole Cherry a dat fanilor vestea cea mare pe 8 iunie.

Lângă Florin am crescut și în brațele lui am devenit femeie. În ochii lui mi-am văzut tot viitorul și am simțit din prima clipă că e bărbatul care va da sens vieții mele. De câteva luni, trăiesc toate emoțiile și sentimentele la intensitate dublă, pentru că le împart cu o inimioară care bate în tandem cu inima mea. Pentru că din inimile noastre s-a mai născut încă una, am învățat ce e iubirea absolută. Te iubim pe tine cel mai mult. Semnat, mami și tati', a transmis Nicole pe Instagram.

Cum au reacționat părinții lui Nicole Cherry când au aflat că este însărcinată

Nicole Cherry a dezvăluit ce reacție au avut părinții ei la aflarea veștilor și a explicat ce fel de relație are cu aceștia. „Părinții mei s-au bucurat foarte mult! Am cei mai fantastici părinți, care sunt alături de mine si mă susțin necondiționat'.

Artista nu a dezvăluit prea multe amănunte despre reacția pe care iubitul ei a avut-o atunci când a aflat că este însărcinată: „Este ceva personal și îmi doresc să rămână între mine și el'.

Deși nu și-a „programat’ sarcina, celebra cântăreață nu a lăsat acest lucru nici la voia întâmplării. Vedeta și-ar fi dorit să devină mamă, semn că era de așteptat ca acest lucru să se întâmple în viitorul apropiat.

„Nu cred ca exista un moment anume în care îți dorești, o perioadă exactă. Cu siguranță, toate femeile își doresc să fie mame, este un sentiment înălțător. Dar momentul nu cred că ți-l alegi. Cel puțin așa s-a întâmplat în cazul meu. La mine a fost undeva la mijloc, nici programat până la ultimul detaliu, nici întâmplare’, a mai spus Nicole.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter