Fiica lui Irinel Columbeanu a absolvit clasa a VIII-a în America. Mesajul transmis de tatăl ei

Publicat pe

Fiica lui Irinel Columbeanu a absolvit clasa a VIII-a la o școală din America, iar tatăl ei a postat, cu mândrie, un filmuleț care imortaliza momentul. Chiar dacă a fost departe de ea, fostul milionar de la Izvorani nu a ratat, fie și de la distanță, unul dintre cele mai importante momente din viața fiicei sale.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Fiica lui Irinel Columbeanu este de mai bine de doi ani în America, la mama ei, unde și învață și chiar dacă despărțirea a fost grea pentru tatăl ei, fostul milionar de la Izvorani este foarte mândru de Irinuca. Recent, ea a absolvit clasa a VIII-a și, cu această ocazie a ținut primul ei speech, filmat de Monica. Tatăl ei a postat pe pagina sa de socializare întregul moment.

Fiica lui Irinel Columbeanu, primul speech de absolvire

Elevă în America, fiica lui Irinel Columbeanu a ținut primul ei speech de la tribună, cu ocazia absolvirii clasei a VIII-a, moment imortalizat cu mândrie de mama ei și împărtășit apoi de afacerist pe contul său de socializare. Îmbrăcată într-un costum elegant pepit, cu fustă scurtă, Irina și-a ținut, emoționată discursul, la finalul căruia a primit un superb buchet de trandafiri roșii.

Citește și: Cum arată fiica Monicăi și a lui Irinel Columbeanu, la 13 ani. Irina Columbeanu este o adevărată vedetă în mediul online

Citește și: Irina Columbeanu, prima poză pe Instagram, după un an de absență. Seamănă leit cu mama ei, Monica

Citește și: Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu s-au căsătorit religios! Primele imagini de la nuntă

Citește și: Raluca Dumitru, eliminată de la Survivor: „Am realizat că nu sunt atât de puternică”

Citește și: Mara Bănică s-a cununat religios. Prima imagine de la nuntă

„Primul speech (de absolvire) al Irinei. Nu și ultimul', a scris Irinel Columbeanu în dreptul clipului din mediul online, pentru care a primit mii de like-uri și mesaje de felicitare.

De ce și-a trimis Irinel Columbeanu fiica în America

În timpul divorțului, Irinuca a fost subiectul unei lupte acerbe între cei doi părinți. Așadar, faptul că fiica lui Irinel Columbeanu a fost lăsată să plece în america de către tatăl ei a fost șocant, devenind rapid subiectul unor speculații. Invitat cu ceva timp în urmă în emisiunea lui Denise Rifai, omul de afaceri a făcut lumină în ceea ce privește neașteptata sa alegere. Întrebat dacă plecarea Irinei în SUA este eșecul vieții lui, Irinel a răspuns că, dimpotrivă, viitorul fetiței a primat în această decizie.

După ce presa a aflat că Irina Columbeanu nu s-a întors în toamnă la liceul privat pe care îl frecventa în România, s-a spus că de fapt Irinel nu mai avea bani să-și țină fiica la școală. Liceul Francez ‘Anne de Noailles’ din București, unde învăța Irina Columbeanu costă în jur de 7.000 de euro pe an.

„Nu. Plecarea Irinei este încununarea modului meu de a gândi. Trebuie să-i permiți și să o ajuți să-și împlinească viața cât mai frumos. Nu imposibilitatea de a-i plăti școlarizarea m-a determinat să fiu de acord ca ea să-și completeze educația în altă țară, ci tocmai constatarea că acest lucru este necesar pentru a se adapta acestei lumi. Ea acolo trebuie să învețe sa se adapteze acestei noi lumi”, a spus Irinel Columbeanu la Kanal D.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter