De ce au lipsit Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu de la nunta nașilor lor, Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu

Publicat pe

În weekend Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu s-au căsătorit religios, iar mulți s-au întrebat de ce Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au lipsit de la nunta nașilor lor. Ce a făcut prezentatorul de la Antena 1 în ziua evenimentului.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Marii absenți de la nunta lui Tinu Vidaicu cu Roxana Ionescu au fost chiar finii lor, Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu, iar mulți s-au întrebat de ce aștia nu au fost prezenți la eveniment. În urmă cu o lună, prezentatorul de la Neatza cu Răzvan și Dani se căsătorea cu femeia care urmează să-l facă tătic, iar nașii au fost Roxana și Tinu Vidaicu.

De ce au lipsit Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu de la nunta nașilor lor, Roxana Ionescu și Tinu VidaicuDe ce au lipsit Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu de la nunta nașilor lor, Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu

Așa cum se aștepta toată lumea, Dani Oțil și Gabriela ar fi trebuit să se numere printre invitați, însă cei doi nu au fost prezenți la eveniment. Am aflat și motivul pentru care cei doi nu au fost alături de nașii lor în ziua cea mare. Pe 12 iunie atunci când a avut loc evenimentul, Dani Oțil a avut un concurs la raliu. Dat fiind faptul că prezentatorul TV este atât de pasionat de curse, cel mai probabil Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu au înțeles situația. Nunta nu a avut loc în București, așa că nici Gabriela Prisăcariu nu a fost prezentă, ea fiind însărcinată în ultimul trimestru.

Citește și: Pepe are o nouă iubită, după divorțul de Raluca Pascu. Cine este Yasmine

Citește și: Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu s-au căsătorit religios! Primele imagini de la nuntă

Citește și: Cristi Mitrea are o relație de 4 ani cu Andreea Caranda: „Ar putea fi viitoarea mea soție!'

Citește și: Viviana Sposub revine la Vorbește Lumea! Cine i s-a mai alăturat lui Cove, după plecarea Lorei

Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu s-au căsătorit religios

Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu s-au căsătorit și au împărtășit imagini de la eveniment cu fanii. Totul s-a petrecut în mare secret, în urmă cu câteva luni cei doi prezcizând că nu știu când vor putea ajunge în fața altarului, pe fondul pandemiei de coronavirus.

Roxana Ionescu a optat pentru o rochie albă de mireasă, spectaculoasă, care i-a pus silueta în valoare. La rândul lui, Tinu Vidaicu a fost extrem de elegant, alegând un costum de culoare bej și o cămașă albă. Cei doi miri au afișat un zâmbet larg în ziua nunții, fiind mai îndrăgostiți ca niciodată.

FOTO: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter