Viviana Sposub revine la Vorbește Lumea! Cine i s-a mai alăturat lui Cove, după plecarea Lorei

Publicat pe

Viviana Sposub a revenit la Vorbește Lumea! Sore, Theo Rose și cei doi simpatici, Veverița și Coțofană, vor prezenta și ei alături de Cove, de astăzi și până vineri, emisiunea Vorbește Lumea de la Pro TV, după ce Lora a decis să se retragă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Sore, Viviana Sposub, Theo Rose și cei doi simpatici, Veverița și Coțofană vor aduce cele mai tari provocări, cele mai fresh informații mondene sau din mediul online, antrenamente de sport matinale și, împreună, vor completa tabloul unei dimineți perfecte.

Viviana Sposub revine la Vorbește Lumea! Cine i s-a mai alăturat lui Cove, după plecarea LoreiViviana Sposub revine la Vorbește Lumea! Cine i s-a mai alăturat lui Cove, după plecarea Lorei

„Mă bucur foarte tare să fac parte, din nou, din echipa Vorbește Lumea.

Mă leagă multe amintiri de începutul acestei emisiuni, când am făcut parte din echipă pentru prima dată. Am mare încredere în gașca noastră frumoasă, abia aștept distracția zilnică alături de ei și îmi doresc să aducem soarele cu noi, în fiecare dimineață', a declarat Sore.

Și Viviana revine în familia emisiunii cu gânduri optimiste:

„După 1 an, mă întorc în familia Vorbește Lumea cu forțe proaspete, cu energie mega bună și idei pe care abia aștept să le împărtășesc cu publicul. Plecarea în Fermă a schimbat puțin direcția vieții mele, așa că pauza de la televiziune a fost binemeritată și mult dorită.

Acum e, însă, momentul oportun să revin în acest proiect, iar faptul că formatul este diferit e o mare provocare pentru mine și întreaga echipă.

Îmi place foarte mult conceptul de Gașca Verii' și mi se pare că vibe-ul fresh pe care îl vom aduce pe micile ecrane îi va bucura pe oameni. Hai să scriem un nou capitol de Vorbește Lumea!'

Citește și: Oana Zăvoranu a rămas însărcinată cu Pepe, dar a făcut avort: „Nu am simțit…'

Citește și: Pepe, adevărul despre femeia în compania căreia a fost surprins: „Sunt bărbat și mă bucur de tot ce pot să fac acum'

Citește și: Ce spune Ilinca Vandici despre prima căsătorie a lui Andrei Neacșu:’Noi am început această relație fiind…’

Theo Rose, primele declarații despre Vorbește Lumea

„Sunt veselă și îmi place să trăiesc! Am descoperit că am capacitatea de a transmite oamenilor confort și voie bună și nu pot fi mai fericită decât sunt acum, pentru faptul că pot face asta în cadrul celui mai urmărit matinal de pe TV. Sunt fericită să împart platoul cu o gașcă de oameni buni, tineri și profesioniști. Pregătiți-vă pentru distracție!', a spus Theo Rose.

„Wow! Pentru mine Vorbește lumea' unde sunt implicați atâția oameni frumoși reprezintă un început de vară minunat! Televiziunea va face parte din viața mea ca o primă iubire, iar faptul că putem aduce bucurie și zâmbete în casele oamenilor este mai mult decât minunat!

Cu siguranță veți avea parte de cea mai fresh și nebună echipă și super distracție în fiecare zi!', spune și Veverița.

Și Coțofană este motivat de noua provocare:

„Sunt încântat să fac parte din gașca Vorbește Lumea. Poate că în formula asta chiar reușim sa aducem vara, ca prea suntem plouati. Sunt sigur ca vom avea momente faine, ii știu pe colegii mei și nu e niciun dubiu ca sunt haioși și smart. Deci să vă uitați la noi că ne așteaptă o vară super prietenoasă la PRO TV, în fiecare zi, la Vorbește Lumea'.

De ce a plecat Lora de la Vorbește Lumea

După ce Adela Popescu a rămas însărcinată și a decis să ia o pauză de la cariera profesională, Lora i-a venit în ajutor lui Cove. Totuși, în ediția din 11 iunie a emisiunii, artista și-a luat rămas-bun de la colegii ei și de la fanii emisiunii, după cinci luni de colaborare.

Aceasta a spus că se desparte de emisiunea Vorbește Lumea pentru a se dedica mai mult proiectelor sale personale. Lora și-a luar rămas-bun atât de la fanii emisiunii, dar și de la colegii ei de echipă.

Dragii mei, încep prin a vă spune tuturor: Mulțumesc! A fost o perioadă frumoasă în care am fost alături de voi de la prima oră a dimineții, în care am povestit și în care m-ați cunoscut mai bine. De ce să ne împotrivim? Nu e floare la ureche să ne luăm rămas bun din locuri care ne-au adus zâmbete.

Acum că programul meu este tot mai încărcat, am decis alături de colegi ca odată cu edițiile de vară, să îmi aloc mai mult timp pentru toate planurile mele: cariera muzicală și afacerea cu produse de beauty. În plus, vom începe promovarea filmului Pup-o, mă 2. Povestea Vorbește Lumea merge mai departe de luni, iar aproape de mine puteți rămâne prin rețelele sociale’, a declarat Lora, la sfârșitul ediției de astăzi a emisiunii Vorbește Lumea, de la Pro TV. 

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter