Pepe, adevărul despre femeia în compania căreia a fost surprins: "Sunt bărbat și mă bucur de tot ce pot să fac acum"

Publicat pe

Pepe a fost surprins zilele trecute în compania unei femei misterioase și toată lumea se întreabă cine este și dacă între cei doi s-a înfiripat o relație sau la mijloc este vorba doar despre o simplă prietenie. Artistul rupe tăcerea și vorbește despre ce se întâmplă la acest moment în viața lui, după divorț.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

În acest weekend, Pepe a fost surprins într-un local exclusivist din Nordul Capitalei, alături de o femeie misterioasă. Având în vedere că artistul a divorțat recent, mulți s-au grăbit să spună că nu este exclus să-și fi făcut o nouă relație.

Pepe, adevărul despre femeia în compania căreia a fost surprins: "Sunt bărbat și mă bucur de tot ce pot să fac acum"Pepe, adevărul despre femeia în compania căreia a fost surprins: "Sunt bărbat și mă bucur de tot ce pot să fac acum"

Pepe: „În fiecare săptămână ies în oraș'

Pepe susține că iese săptâmânal cu cineva în oraș, ceea ce nu se traduce, însă, că în mod automat că ar avea o relație cu fiecare domnișoară în compania căreia apare.

'O să o spun sincer! În fiecare săptămână ies în oraș, la restaurant sau pe undeva. E normal să ies și cu diverse domnișoare, dar asta nu înseamnă că am vreo relație cu ele. Sau că mă însor, sau orice altceva', a declarat Pepe pentru Fanatik.

Pepe: „Am alte priorități acum'

Pepe susține că la acest moment nu viața amoroasă are prioritate, ci fetițele lui, afacerile, contul de YouTube. Cât despre legătura cu femeia misterioasă, a infirmat că ar avea o legătură amoroasă, menționând doar că a fost la ziua ei de naștere.

'Eu, în perioada asta, am alte priorități, mă ocup de copiii mei, de afaceri, de Youtube, de lucrurile care mă interesează cu adevărat. Faptul că ies în oraș, o să o spun clar, este pentru că îmi petrec puținul timp liber așa cum îmi doresc. Am fost la ziua de naștere a domnișoarei respective, dar asta nu înseamnă că e ceva între noi', a mai subliniat artistul pentru sursa citată.

Citește și: Cine este, de fapt, femeia alături de care a fost surprins Pepe la restaurant!Se cunosc de câțiva ani

Citește și: Drama din viața lui Pepe. Ce s-a întâmplat după ce nepotul lui a murit:”Nu am zis niciodată până acum”

Citește și: Panică la Acces Direct! Mirela Vaida, atacată din nou de aceeași agresoare:„Sunt terorizată, mi-e frică'

Citește și: Antonia a răbufnit la adresa lui Cătălin Măruță:„Obsesia de a ne menționa numele se transformă în campanie de denigrare'

Pepe: „Am fost invitați la ziua ei de naștere'

Fostul concurent de la Te cunosc de undeva a menționat că la mijloc nu este vorba despre niciun mister, a participat la o zi de naștere cu mai multe persoane pe care le cunoștea. Artistul a spus că va face anunțul privind o nouă relație, atunci când va fi cazul.

'Am fost invitați la ziua ei de naștere, nu e niciun mister. Ne cunoaștem, am mers acolo, ne-am distrat, dar asta nu înseamnă că am pe cineva. Eu înțeleg că, fiind singur, orice persoană cu care mă văd este suspectată și e subiectul speculațiilor, dar, vă zic eu, nu își au rostul lucrurile astea. Când am ceva de spus, o să anunț eu, personal', a mai povestit Pepe.

Pepe: „Paparazzii mă pot prinde în fiecare săptămână cu altă domnișoară'

Mai mult, Pepe chiar a precizat că nu ar fi exclus să fie surprins în fiecare săptămână cu altă domnișoară. Acum, însă, este un bărbat liber, iar din această postură se poate întâlni cu oricine își dorește.

'Sunt bărbat și mă bucur de tot ce pot să fac acum. Dacă îmi doresc să mă întâlnesc cu cineva, o fac, și o fac din postura de bărbat liber. Și, o spun serios, chiar dacă pare o glumă, paparazzii mă pot prinde în fiecare săptămână cu altă domnișoară, dar le zic că nu e treaba lor. Eu nu am ce să vorbesc acum despre relații, dar faptul că mă văd cu femei este pentru că pot să o fac și e doar treaba mea', a mai relatat Pepe.

Sursa foto: Facebook, Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter