Antonia a răbufnit la adresa lui Cătălin Măruță: "Obsesia de a ne menționa numele se transformă în campanie de denigrare"

Publicat pe

Antonia a răbufnit în mediul online! După ce numele artistei și a lui Alex Velea a fost amintit de mai multe ori în emisiunea „La Măruță', vedeta a postat un mesaj dur la adresa prezentatorului. Vedeta nu a mai rezistat și a spus absolut tot ce are pe suflet, fiind o reacție fără precedent.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Antonia este o prezență discretă în lumea mondenă și a încercat mult timp să stea departe de scandaluri. De data aceasta, vedeta nu a mai rezistat și a răbufnit în mediul online.

Artista s-a arătat contrariată după ce numele ei și al partenerului ei, Alex Velea, a fost menționat de foarte multe ori în diverse întrebări sau provocări din cadrul emisiunii La Măruță. Antonia a avut cuvinte grele la adresa lui Cătălin Măruță, moderatorul emisiunii, deși între ei nu au mai existat disensiuni, până acum.

Antonia a răbufnit la adresa lui Cătălin Măruță: "Obsesia de a ne menționa numele se transformă în campanie de denigrare"Antonia a răbufnit la adresa lui Cătălin Măruță: "Obsesia de a ne menționa numele se transformă în campanie de denigrare"

Antonia: „Se transformă treptat într-o campanie de denigrare'

Cântăreața susține că totul s-ar transforma într-o campanie de denigrare al numelui cuplului și că, în timp ce așteaptă o reacție din partea lor, se face de râs, este de părere iubita lui Alex Velea.

'Există o diferență între abuz și dorința de a face audiență cu orice preț. Obsesia domnului Măruță (mare îmbârligător de fel) de a menționa numele meu și al lui Alex cu orice prilej se transformă treptat într-o campanie de denigrare al numelui nostru. Este clar că el ne caută reacția, însă mai mult se face de râs', a transmis Antonia, într-un story pe Instagram.

Citește și: Antonia și Alex Velea, adevărul despre începutul relației și acuzațiile că și-au distrus reciproc căsniciile:”Au încercat să ne distrugă”

Citește și: Antonia așteaptă să fie cerută în căsătorie de Alex Velea:”O să mă întrebe unde e inelul”

Citește și: Ana Porgras, adevărul despre relația cu tatăl său, după divorțul părinților:„Am rămas cu sechele'/ EXCLUSIV

Citește și: A murit Charles Grodin, actorul îndrăgit pentru rolul din comedia „Beethoven'

Antonia: „Fiecare alege să iasă în față cu ce poate'

Mai mult Antonia susține că și invitații care aleg să răspundă la întrebările negative care îi vizează, ar avea o frustrare legată de cei doi artiști.

Iubita lui Alex Velea invocă faptul că ar plaja de artiști este destul de ofertantă, însă totul se rezumă la numele lor.

'Inclusiv cei care aleg să răspundă la întrebările negative, au o frustrare față de noi! Fiecare alege să iasă în față cu ce poate. Gratuit. Penibil. Răutate în prime time! Avem o plajă atât de largă de artiști/ persoane publice și cu toate acestea, întrebările se rezumă la Antonia și Alex Velea. De ce? P.s: Știm că 'producătorii sunt de vină', a mai transmis revoltată Antonia.

Sursa foto: Facebook Instagram

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter