Ana Porgras, adevărul despre relația cu tatăl său, după divorțul părinților: "Am rămas cu sechele"/ EXCLUSIV

Publicat pe

Părinții Anei Porgras s-au despărțit când gimnasta era foarte mică, iar mama ei a plecat în străinătate la scurt timp. Distanța nu le-a îndepărtat, ci dimpotrivă, au o relație foarte strânsă. În ceea ce-l privește pe tatăl său, lucrurile au stat diferit. Fosta concurentă de la Survivor ne-a povestit în ce relații a rămas cu tatăl ei și dacă mai păstrează sau nu legătura acum.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Am remarcat că amintești foarte des de mama ta și spui că ei îi datorezi cam totul. Știu că mama ta a plecat să lucreze în Italia când erai mică. Ea în altă țară, tu la gimnastică, cam cât de des vă vedeați, cum se desfășura relația voastră?

A plecat de când eram mică, după ce s-a despărțit de tatăl meu. A mai stat o perioadă în țară, apoi a plecat, aveam 13 ani. Nu ne vedeam nici când era în țară foarte des. Părinții nu aveau voie să vină foarte des la lot, ne mai influențau, ne cocoloșeau, ne aduceau dulciuri și nu era bine pentru noi. Ne vedeam de două-trei ori pe an. Însă, vorbeam în fiecare zi la telefon. O sunam după antrenamente și îi povesteam tot ce am făcut în ziua respectivă, ce mă supără, mă plângeam și mama era cea care mă asculta ore în șir, mai ales când aveam zile mai grele și nu-mi ieșeau exercițiile. Mama era și este persoana care m-a susținut și m-a ascultat tot timpul.

Ana Porgras, adevărul despre relația cu tatăl său, după divorțul părinților: "Am rămas cu sechele"/ EXCLUSIVAna Porgras, adevărul despre relația cu tatăl său, după divorțul părinților: "Am rămas cu sechele"/ EXCLUSIV

Ana Porgras: „Când s-au despărțit, ceva s-a rupt'

În egală măsură am remarcat că nu l-ai pomenit niciodată pe tatăl tău… Ce relație ai cu tatăl tău și cum a evoluat/involuat ea de-a lungul timpului?

Îmi aduc aminte că, atunci când eram mică, aveam o relație foarte bună cu el, îl îndrăgeam mai mult decât pe mama, pentru că ne dădea bani să ne luăm dulciuri, ne răsfăța mai mult. Când s-au despărțit, ceva s-a rupt, nu am mai păstrat legătura foarte mult. Când am crescut și am înțeles lucrurile mai bine, am restabilit legătura. Acum ne vizităm, ne auzim la telefon, avem o relație absolut normală.

Citește și: Cum a cucerit-o Zanni pe Ana Porgras, înainte de Survivor.Au locuit împreună la Brașov

Citește și: Cum s-au cunoscut Ana Porgras și Zanni de la Survivor:”Când l-am văzut, am spus: Doamne ferește!”/ EXCLUSIV

Citește și: Cum au ales Misha și Connect-R să-și educe fetița, după divorț:„E greu pentru că faci greșeli'/ EXCLUSIV

Citește și: Gabriela Prisăcariu, primele declarații după ce s-a căsătorit cu Dani Oțil:„Totul este acum…'

Ana Porgras: „Am crescut într-un mediu mai rece'

Tatăl tău a plecat și el în străinătate? Sunt sigură că ți-a lipsit figura paternă, dar aș vrea să te întreb dacă resimți asta și acum…

Tatăl meu nu a plecat niciodată din țară, a rămas la Galați. Mi-a lipsit prin prisma sportului pe care l-am făcut, nu a fost ceva ce au făcut ei intenționat, dar gimnastica a avut prețul ei. Am crescut cumva într-un mediu mai rece, pentru că nu am crescut ca un copil normal, într-o familie, să simt dragostea zi de zi. Am rămas cu niște sechele, nu mă apropii ușor de oricine.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN NUMĂRUL DE MAI AL REVISTEI VIVA! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI. 

Sursa foto: Facebook, Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter