Cum a cucerit-o Zanni pe Ana Porgras, înainte de Survivor. Au locuit împreună la Brașov

Publicat pe

S-au vorbit multe despre o relație între Zanni și Ana Porgras de la Survivor, însă de fiecare dată amândoi au negat. Cei doi au locuit împreună la Brașov pentru câteva zile. Acum s-a aflat cum a cucerit-o Zanni pe Ana Porgras înainte de a plecat în Republica Dominicană.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Puțini știu că Zanni a locuit împreună cu Ana Porgras la Brașov pentru câteva zile înainte de a merge la Survivor. Cei doi se cunoșteau dinainte să plece în Republica Dominicană, iar de aici mulți au crezut că formează un cuplu. Deși aveau o relație foarte apropiată, Ana Porgras și Zanni au negat de fiecare dată că între ei ar fi mai mult decât o relație de prietenie.

Cum a cucerit-o Zanni pe Ana Porgras, înainte de Survivor. Au locuit împreună la BrașovCum a cucerit-o Zanni pe Ana Porgras, înainte de Survivor. Au locuit împreună la Brașov

Zanni de la Survivor a mers acasă la Ana Porgras înainte de Crăciun și i-a adus un cadou simbolic cu care a cucerit-o pe prietena sa. Faimosul a ținut să precizeze atunci că nu a avut bani pentru un dar mai scump.

'Sunt zilele Crăciunului, în cazul în care vedeți aceste imagini prin februarie… Că prin februarie-martie o să punem acest videoclip, aflați că noi ne antrenăm și că este Crăciunul. Și globul pe care l-am adus eu în această casă este acesta! Nu m-am jucat. În cazul în care sunteți săraci și n-aveți cum să facei cadou cuiva, să nu veniți cu mâna-n c…,veniți frumos cu o beteală, cu un glob din ăsta furat din curte, din alt brad. Dar contează gestul! Foarte frumos gestul', a glumit Zanni într-un vlog filmat la Brașov și postat abia acum pe canalul propriu de YouTube.

Citește și: Ana Porgras, despre faptul că unii colegii de la Survivor au spus că e iubita lui Zanni: „Noi dormeam împreună și…”/ EXCLUSIV

Citește și: Cum s-au cunoscut Ana Porgras și Zanni de la Survivor: „Când l-am văzut, am spus: Doamne ferește!”/ EXCLUSIV

Citește și: Zanni se declară terorizat de Elena Marin, la Survivor: „M-a făcut psihic”

Citește și: Cătălin Moroșanu, avertisment pentru Alex Velea: „Zanni o să facă dinți și o să te muște'

Zanni și Ana Porgras au locuit împreună câteva zile înainte de Survivor

Faimosul a stat câteva zile acasă la Ana Porgras, în apartamentul ei din Brașov. Zanni a mărturisit că a dormit în casa sportivei și s-au antrenat pentru Survivor. 'Acum este testul filmării. Vezi, din cauză că ești filmată, te grăbești și ratezi, îți zic eu! Ieri nimereai tot, acum ce faci? O să întrebe lumea acum: cum adică ieri? Voi de cât timp stați împreună? Ei, de câteva zile ne tot antrenăm… ne obosim!', a mai spus Zanni, în timp ce Ana încerca să dea jos niște popice așezate pe mobila de living, cu o bilă.

Zanni și Ana Porgras au filmat mai multe vloguri înainte de Survivor, iar acum le-a postat pe canalul său de YouTube. Între timp, prietena lui a fost eliminată din competiție, în timp ce artistul continuă lupta pentru marele premiu în Republica Dominicană.

https://www.youtube.com/watch?v=2YTn0LcBE8Q

FOTO: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter