Marele regret al lui Jador! Are legătură cu sora lui: "Nu mi-am dat seama că..."

Publicat pe

Jador a realizat că a făcut diferență între frații lui, chiar dacă îi iubește pe toți la fel. Faimosul de la Survivor l-a ajutat mai mult cu bani pe fratele lui, însă nu a realizat că și sora lui mai mică avea nevoie de el într-o situație similară, respectiv să-și facă o casă. Jador spune, însă, că va repara această situație, așa încât familie lui să fie fericită și el împăcat că a făcut tot ce trebuia pentru ei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Experiența Survivor l-a ajutat pe Jador să se cunoască mai bine și să vadă cu alți ochi experiențele lui cu lumea din jur, mai ales cu familia lui pe care acum simte că a dezamăgit-o. Cântărețul de manele a realizat, mai târziu ce-i drept, însă mai bine decât niciodată, că a făcut diferențe între frații lui, iar asta îl doare.

Marele regret al lui Jador! Are legătură cu sora lui: "Nu mi-am dat seama că..."Marele regret al lui Jador! Are legătură cu sora lui: "Nu mi-am dat seama că..."

Faimosul a dezvăluit că regretă că a creat o 'neînțelegere între frații lui'. Jador se referea la faptul că l-a ajutat mai mult pe fratele său, Răzvan și mai puțin pe sora lui, Camelia.

'Un lucru pe care l-am realizat aici a fost că am făcut o neînțelegere între frații mei. Dumnezeu m-a binecuvântat pe mine să fac banii mai ușor și mi-am ajutat familia cum am putut, în special pe frate-meu, să-și facă casa.

Eu mai am trei frați în afară de el, mai micuți și mai am încă o soră, pe care ar fi trebuit s-o ajut și pe ea. Dar nu mi-am dat seama că are nevoie de ajutor. Am zis că… nu știu, nu mi-am dat seama…

Am zis că ăsta era mai mic, am zis că să-l ajut și pe el și chiar nu mi-am dat seama că am făcut o diferență între frații mei. Și când o să ajung acasă, primul lucru asta o s-o fac: o s-o ajut să-și facă casa', povestea Jador când încă era la Survivor.

Citeste si: Alexandru Arșinel, testat pozitiv cu COVID-19, după ce s-a vaccinat: 'Sunt în spital și eu, și soția'

Citeste si: Pepe și Raluca Pascu sunt divorțați, dar fac Paștele împreună: „Sărbătoarea se petrece în familie!”

Citeste si: Cum s-a schimbat relația dintre Roxana Nemeș și iubitul ei cât timp ea a fost plecată la Survivor: „Nu mai avem nevoie de despărțiri pentru…'

Camelia, sora lui Jador, cântă și ea

Camelia, sora lui Jador, are 21 de ani și este extrem de talentată la cântat. A avut câteva recitaluri pe la balurile bobocilor, la liceele din Bacău și s-a descurcat foarte bine pe scenă, chiar dacă fratele ei celebru nu s-a implicat foarte mult să o ajute să capete popularitate.

Din 2019, sora lui Jador are o relație cu un tânăr, iar cei doi plănuiesc să-și unească destinele. Acesta este și motivul pentru care Jador a dezvăluit că vrea s-o ajute pe fată să-și construiască o casă.

De cealaltă parte, Răzvan, fratele lui Jador, s-a căsătorit în urmă cu un an și jumătate, iar cântărețul i-a fost martor la cununia civilă, potrivit wowbiz.ro. Cei doi au avut mereu o legătură specială, fiind cei mai mari dintre frați, iar Jador a părut mereu mai tentat să-l aprijine financiar pe Răzvan, acesta fiind primul care își clădește o familie.

Atât Răzvan Dumitrache cât și soția lui sunt atașați de biserică și nu lipsesc niciodată de la vreo slujbă.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter