Cum au ales Misha și Connect-R să-și educe fetița, după divorț: "E greu pentru că faci greșeli"/ EXCLUSIV

Publicat pe

Connect-R a rămas în relații foarte bune cu Misha după divorț. Cei doi s-au despărțit fără scandal și își cresc în continuare împreună fiica. Artistul ne-a spus că este un tată permisiv și ne-a vorbit despre modul în care a ales să-și educe fiica în vârstă de 7 ani. Cântărețul susține că rolul de tată este cel mai frumos, dar și cel mai greu.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Acum ești și tu în postura de tată. Cât de greu ți se pare să fii tată? Pari foarte dedicat…

Este cel mai greu și cel mai frumos, în același timp, să fii tată. E greu, pentru că faci greșeli și ulterior îți dai seama că ai greșit. Un copil e fragil, mai ales în perioada asta în care crește. Trebuie să fii foarte atent, în special cu limbajul pe care îl folosești, expresiile care îi pot cauza traume sau îl pot înălța, îl pot face să avanseze, să devină un om liniștit. E foarte important felul în care comunici cu copilul tău, și la asta lucrez – citesc, mă tot interesez despre felul în care vorbesc.

Cum au ales Misha și Connect-R să-și educe fetița, după divorț: "E greu pentru că faci greșeli"/ EXCLUSIVCum au ales Misha și Connect-R să-și educe fetița, după divorț: "E greu pentru că faci greșeli"/ EXCLUSIV

Connect-R: „Sunt cel mai permisiv tată'

Ești genul de părinte permisiv sau mai degrabă autoritar? Panicat sau prea relaxat?

Sunt cel mai permisiv. Consider că un copil trebuie să aibă libertatea lui, să nu fie constrâns și încerc să o învăț pe fiica mea că autoritatea principală nu trebuie să fie frica, ci mai degrabă rușinea și mă străduiesc ca ea să învețe asta. Îi spun tot timpul: „Cred că ar fi tare să faci asta (prin sugestie), iar ea face și după aceea îmi spune că a fost ideea ei.

Citește și: Adevărul despre relația dintre Connect-R și Misha, după divorț:”E urât să vadă copiii”/ EXCLUSIV

Citește și: Surpriză! Connect-R și Misha locuiesc împreună, la 3 ani de la divorț:”Noi suntem împăcați”

Citește și: Cum se înțelege Irina Păcurariu cu fiicele ei adolescente:„Fetele și Ticu fac alianțe împotriva mea'/ EXCLUSIV

Citește și: Claudia Pătrășcanu, noi acuzații care îl vizează pe Gabi Bădălău:„Copiii l-au aşteptat, a refuzat să vină'

Connect-R: „Maya e un copil care ne surprinde foarte mult'

Spune-ne despre Maya… Ce fel de copil este, cum te înțelegi cu ea, ce activități aveți împreună? Vă moștenește pasiunea pentru muzică și talentul artistic?

Este un copil minunat, bun, e un copil foarte receptiv, ascultător cu bun-simț și crescut foarte bine, iar asta i se datorează mai mult Mishei decât mie, pentru că ea a stat foarte mult lângă ea. E un copil care ne surprinde foarte mult. La lecții, este un copil foarte muncitor, silitor, iar din punct
de vedere muzical este peste amândoi.

Connect-R: „ Aproape în fiecare seară povestim despre cuvântul sfânt'

Ai vorbit despre subiectul credinței cu Maya? Încerci să îi insufli și ei aceleași valori cu care tu ai crescut?

Aproape în fiecare seară povestim despre cuvântul sfânt. Îi povestesc mai puțin despre cele greu de digerat, însă îi povestesc despe David și Goliat, despre pildele lui Hristos. Aseară, m-a făcut să plâng fiindcă îi explicam că e important să fie darnică, pentru că a spus Iisus: „Când îi dai unui prieten…, iar ea a completat„… atunci îmi dau mie.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN NUMĂRUL DE MAI AL REVISTEI VIVA! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI. 

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter