Fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică, apariție neșteptată pe rețelele de socializare! Cum arată Violeta la 13 ani

Publicat pe

Andreea Marin este o mamă mândră peste doar și poate de fiica ei Violeta. Fiica vedetei și a lui Ștefan Bănică a devenit o adevărat domnișoară, iar dovada sunt chiar ultimele fotografii postate de către Andreea Marin pe pagina ei personală de Instagram.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Din relația dintre Andreea Marin și Ștefan Bănică a rezultat o fată, Violeta. Fetița a crescut, iar acum are 13 ani. Ei bine, Violeta s-a transformat dintr-o fetiță într-o adolescentă de o frumusețe răpitoare. Andreea Marin a publicat pe rețelele sociale două fotografii cu fiica ei superbă, iar fanii au observat și ei cât de frumoasă este Violeta.

Fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică, apariție neșteptată pe rețelele de socializare! Cum arată Violeta la 13 aniFiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică, apariție neșteptată pe rețelele de socializare! Cum arată Violeta la 13 ani

Violeta, fiica Andreei Marin, apariție rară pe rețelele de socializare

Pe bune??? Asa mare?? Sa fiți sănătoase și fericite mereu', „Cât este de frumoasa! Ca și mama!' „Chipul tau si ochii lui tati, superbă, sa vă trăiască fata!' sau „O frumusete de fată! Parcă ar fi Andreea Marin, în tinerețe…Va doresc multă sănătate și noroc!' sunt doar câteva dintre comentariile internauților.

De asemenea, în dreptul celor două fotografii și Andreea Marin a ținut să scrie un mesaj pentru fiica ei.

Fericirea mea are chipul ei', a scris vedeta în dreptul fotografiilor cu fiica ei.

Citește și: O mai ții minte pe Andreea Marin la pupitrul știrilor, la TVR?Cum arăta în urmă cu 25 de ani

Citește și: Cum a început relația dintre Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu:„Cred că pe noi ne-a unit suferința'

Citește și: Andreea Raicu a pozat nud și a postat imaginea pe Instagram.Cum au reacționat Mihaela Rădulescu și Mihai Bendeac

Citește și: Delia, declarații sincere despre primul copil:„Mi-e teamă să mă gândesc că…'

Andreea Marin, despre divorțul de Ștefan Bănică

După 7 ani de căsnicie, Andreea Marin și Ștefan Bănică au luat decizia de a divorța. Cei doi au decis ca este mai bine pentru ei, dar și pentru fiica lor, Violeta, să se despartă. Andreea Marin a avut grijă să-i spună fiicei sale despre această decizie încă de la început, astfel încât micuța să nu sufere. A fost într-adevăr o perioadă grea, însă vedeta a reușit să gestioneze situația în așa fel încât ca totul să fie bine.

Doi oameni au ce căuta împreună atât timp cât construiesc împreună. Când nu mai au disponibilitatea să construiască fiecare să-și vadă de drumul lui. Se poate spune că este o dovadă de egoism care suferă după despărțirea părinților. Da, copiilor nu are cum să le fie bine din prima, dar îi poate fi bine dacă înțelege și i se explică. Eu i-am spus copilului meu încă din momentul deciziei. Nu am căutat să ascund sau să mint. Avem șansa să fim fericiți acum. Fiecare pe drumul său și în același timp să creștem acest copil minunat‘, a declarat Andreea Marin la Interviurile VIVA!, la un moment dat.

Relația dintre Violeta și Radu Ștefan Bănică

Andreea Marin spunea despre Radu Ștefan Bănică, fiul fostului ei soț, că face parte din sufletul ei de când era un copil. Radu Ștefan Bănică și Andreea Marin au încontinuare o relație foarte bună. Pe lângă acest aspect, Radu a povestit că se înțelege foarte bine și cu Violeta, sora lui.

Am rămas în relații foarte bune cu Andreea, merg la ea în vizită pentru a mă vedea și a petrece timp cu sora mea, Violeta. (n.r. Eu și Violeta) ne înțelegem foarte bine, ne sprijinim reciproc și ne vedem foarte des la tata, unde se strânge toată familia', a spus Radu Ștefan Bănică pentru Viva!.

Sursa Foto: Instagram, Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter