Delia, declarații sincere despre primul copil: „Mi-e teamă să mă gândesc că...”

Publicat pe

Delia Matache a fost adesea întrebată când are de gând să devină mămică, dar, de data asta, a ales să își deschidă sufletul în fața colegei sale de breaslă, Andra. Artista, căsătorită cu Răzvan Munteanu, i-a spus soției lui Cătălin Măruță când are de gând să aducă un copil pe lume și care sunt temerile ei în ceea ce privește acest aspect.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Delia Matache și Răzvan Munteanu trăiesc o frumoasă poveste de iubire și și-au unit destinele în anul 2012. Totuși, cei doi nu și-au dorit, până acum, să devină părinți, iar Delia a fost adesea întrebată când are de gând să aducă un copil pe lume. Artista este conștientă de faptul că trebuie să te gândești foarte bine înainte de a lua această decizie și să analizezi situația din mai multe unghiuri.

Delia, declarații sincere despre primul copil: „Mi-e teamă să mă gândesc că...'Delia, declarații sincere despre primul copil: „Mi-e teamă să mă gândesc că...'

Delia a fost invitată în podcastul „Acasă la Măruță', însă nu Cătălin Măruță a fost cel care a intervievat-o pe Delia, ci frumoasa și talentata lui soție, Andra. Cele două sunt unele dintre cele mai mari artiste de la noi din țară și ambele au o carieră de succes. Andra și Delia au vorbit despre mai multe aspecte din viața lor, printre care și copiii.

Citește și: Delia și Loredana, sărut pe buze, la iUmor.Totul a fost filmat

Citește și: Ce spune Delia despre relația dintre soțul ei și Andreea Marin, din trecut:”A fost singura serioasă”

Citește și: Dani Oțil, primele impresii după nuntă. A spus totul în direct, la Neața:„Vă anunț că…'

Citește și: Răzvan Simion și Daliana Răducan, împreună la nunta lui Dani Oțil.Și-au declarat public iubirea

De ce nu și-a dorit Delia un copil

Delia Matache și-a deschis sufletul în fața Andrei și i-a spus de ce nu și-a dorit să devină mamă, până acum. Artista spune că nu i se pare că lumea în care trăim este un mediu propice pentru a aduce un copil pe lume.

Mie mi-e frică puțin de lumea asta. Mi-e frică, gândindu-mă la mediul ăsta de familie, cumva mi-ar fi teamă. Mi-e teamă să mă gândesc că aș aduce un copil pe lume. Mi se pare că… Ok, da, nu văd o lume superbă, nu văd o lume ideală. Niciodată nu a fost. Cumva, mă văd genul de părinte… Nu-mi place în totalitate lumea în care trăim și mi se pare că aduci un copil într-o lume tare nesigură. E nesigur totul și tu aduci un suflet nevinovat într-un mediu nesigur? Te gândești că la un moment dat că pleacă și că intră cumva, prin diferite portițe în lumea asta despre care vorbesc', a spus Delia în podcast-ul Andrei.

„Știu că pot să fiu o mamă foarte mișto'

Delia Matache crede că poate să fie o mamă bună, „o mamă mișto', așa cum spune ea. Totuși, chiar dacă știe că ar putea să fie o mamă extraordinară, nu simte că acesta este momentul ideal în care să devină mamă. Artista dorește să își mai acorde un răgaz până când să facă mare pas.

Știu că pot să fiu o mamă foarte mișto și știu și realizez că o să am anumite frici. Simt că aș putea să fiu o mamă extraordinară, dar simt că aș mai putea să-mi dau un pic de răgaz, cât cred eu că mai merge. Nu o să zic asta și la 60 de ani', a mai spus Delia Matache.

Sursa Foto: Instagram

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter