Răzvan Simion și Daliana Răducan, împreună la nunta lui Dani Oțil. Și-au declarat public iubirea

Publicat pe

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu și-au unit destinele, iar alături le-au fost familia și prietenii. De la marele eveniment nu putea să lipsească Răzvan Simion, bunul prieten al lui Dani. Totuși, acesta nu a venit singur la nuntă, ci însoțit de iubita lui, frumoasa Daliana Răducan.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Răzvan Simion nu avea cum să lipsească de la cea mai importantă zi din viața celui mai bun prieten al lui, Dani Oțil. Dani și Gabriela Prisăcariu, care vor deveni părinți peste câteva luni, și-au unit destinele sâmbătă, 15 mai.

Răzvan Simion și Daliana Răducan, împreună la nunta lui Dani Oțil. Și-au declarat public iubireaRăzvan Simion și Daliana Răducan, împreună la nunta lui Dani Oțil. Și-au declarat public iubirea

Ei bine, Răzvan Simion i-a fost alături lui Dani Oțil în această zi specială, dar nu a venit singur la nunta celui mai bun prieten, ci însoțit de frumoasa sa iubită, Deliana Răducan. Cei doi sunt de aproape un an împreună, iar, după ce petrecerea de nuntă a luat sfârșit, Răzvan și Daliana au publicat două fotografii superbe pe Instagram, în care apar amândoi.

Găsește pe cineva care…', au scris atât Răzvan Simion, cât și Daliana Răducan, în dreptul fotografiilor publicate pe rețelele sociale.

Citește și: Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil s-au căsătorit.Primele imagini de la eveniment

Citește și: Răzvan Simion, confesiuni neașteptate la 9 luni după despărțirea de Lidia Buble:”Recunosc mai greu”

Citește și: Răzvan Simion, confesiuni neașteptate la 9 luni după despărțirea de Lidia Buble:”Recunosc mai greu”

Citește și: Detalii neștiute despre Regina Elisabeta.Care este numele său întreg

Răzvan Simion și Daliana, împreună la nunta lui Dani Oțil

În continuare, Răzvan Simion a pus frumoasa fotografie cu iubita lui și la Insta Story. Totuși, aici a scris altă declarație de iubire.

My soul arhitect', a scris Răzvan Simion la Insta Story.

Daliana Răducan a publicat și ea fotografia asemenea lui Răzvan Simion. Aceasta a postat imaginea cu ei doi însoțită de trei inimioare. Chiar dacă au recunoscut public, prin astfel de gesturi, că sunt împreună, aceștia au oprit comentariile de la postările cu ei doi, astfel evitând posibilele reacții negative ale internauților. În orice caz, este vizibil că dragostea dintre Răzvan Simion și Daliana Răducan este din ce în ce mai înfloritoare.

Răzvan Simion și Dani Oțil au purtat ținute asemănătoare

Răzvan Simion și Dani Oțil sunt buni prieteni de ani de zile. Cei doi aduc zâmbetele pe buzele românilor în fecare dimineață cu matinalul Neața cu Răzvan și Dani. Ba mai mult, pe lângă faptul că îi leagă o prietenie de ani de zile, Răzvan Simion a ales să poarte la nunta lui Dani Oțil un costum asemănător cu cel al mirelui.

Atât Răzvan Simion, cât și Dani Oțil au purtat un costum de culoare crem. Același lucru se poate spune și despre încălțăminte. Răzvan a purtat o pereche de pantofi albi, la fel ca prietenul lui, Dani.

Daliana Răducan a optat pentru un costum alb, deși multe femei evită se îmbrace în alb la nuntă, așa cum este obiceiul, mireasa fiind singura care poartă această non-culoare.

Cine este Daliana Răducan, iubita lui Răzvan Simion

Daliana Răducan a făcut parte din echipa Visuri la cheie de la PRO TV și are propria afacere în București.

Îmi place să mă descriu ca având un ochi de artist și un ochi de arhitect riguros, fiind în același timp creativ, dar cu un accent imens pe fiecare detaliu important. Scopul meu este să găsesc locul dulce dintre exuberanță și simplitate – căutând confort, circulații fluide, detalii, armonie, simetrie și tehnologie discretă', este autodescrierea pe care Daliana și-a făcut-o pe site-ul său.

Sursa Foto: Instagram

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter