Cortes și iubita lui, Roxana, s-au căsătorit. Primele imagini de la nuntă

Publicat pe

Cortes și iubita sa, Roxana, și-au unit destinele în weekend. Artistul a publicat mai multe fotografii emoționante de la marele eveniment. Pe chipul celor doi îndrăgostiți se poate citi fericirea în starea ei pură. Alături de Cortes și Roxana în cea mai importantă zi din viața lor au fost familia și prietenii.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Cortes și Roxana s-au căsătorit! Artistul a publicate pe Facebook mai multe imagini de la marele eveniment. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar acum au luat decizia să își unească destinele în fața Stării Civile.

Cortes și iubita lui, Roxana, s-au căsătorit. Primele imagini de la nuntăCortes și iubita lui, Roxana, s-au căsătorit. Primele imagini de la nuntă

Roxana și Cortes au radiat de fericire, iar imaginile publicate de artist sunt dovada clară a acestui lucru. „DA!!! Roxana Sticlan', a fost mesajul care a însoțit postarea lui Cortes, de pe Facebook.

Evenimentul a fost unul restrâns. Alături de Cortes și Roxana au fost membrii familiei și câțiva prieteni apropiați.

Citește și: Dani Oțil, primele impresii după nuntă. A spus totul în direct, la Neața:„Vă anunț că…'

Citește și: Răzvan Simion și Daliana Răducan, împreună la nunta lui Dani Oțil.Și-au declarat public iubirea

Citește și: Cine sunt nașii Gabrielei Prisăcariu și ai lui Dani Oțil!Cuplul celebru din showbiz a făcut furori la nuntă

Citește și: Cum se înțelege Irina Păcurariu cu fiicele ei adolescente:„Fetele și Ticu fac alianțe împotriva mea'/ EXCLUSIV

Cortes și Roxana s-au căsătorit

Fanii artistului din mediul online nu au ezitat și le-au urat lui Cortes și Roxanei numai gânduri bune. Internauții le doresc celor doi fericire eternă și casă de piatră.

Felicitari si o viata frumoasa plina de Dragoste, bucurii si impliniri!', „Felicitări! Sa va aducă viața experiențe cat mai frumoase si transformatoare iar voi sa va prețuiți mereu reciproc precum acum! Ah, si sa nu uitați sa va distrați!', „Felicitari, sa aveti o poveste minunata va doresc' sau „Felicitari! Casa de piatra! Sa fiti fericiti si iubiti', sunt doar câteva dintre nenumăratele mesaje transmise de către fani lui Cortes și Roxanei.

Cortes și Roxana amânaseră nunta din cauza pandemiei

Nunta dintre Cortes și Roxana trebuia să aibă loc mult mai devreme, însă pandemia de coronavirus le-a dat planurile peste cap. Marele eveniment era programat pentru luna mai a anului trecut, însă, din cauza contextului pandemic, cei doi au fost nevoiți să mai aștepte.

Cortes a fost invitat anul trecut, în luna septembrie, la Antena Stars și a vorbit despre aceată decizie de a mâna nunta.

Ne-am amânat nunta pentru că inițial era programată pentru luna mai a anului acesta și nu am avut ce să facem. Ne-am gândit cumva să mutăm pe septembrie-octombrie, dar ne-am gândit că poate pandemia va reveni sau va sta mai mult. Cred că am luat decizia potrivită și am mutat-o în mai, anul viitor', a spus Cortes la Antena Stars.

Sursa Foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter