Cum se înțelege Irina Păcurariu cu fiicele ei adolescente: "Fetele și Ticu fac alianțe împotriva mea"/ EXCLUSIV

Publicat pe

Fără doar și poate, Irina Păcurariu este dovada clară că poți avea, în egală măsură, o carieră fabuloasă și o viață de familie pe măsură. Care e secretul? După aproape 30 de ani de televiziune și mai bine de 22 de ani de căsnicie, realizatoarea emisiunii „Rețeaua de idoli (TVR2) vorbește cu aceeași pasiune despre profesia ei, dar și despre povestea de dragoste cu bărbatul vieții sale și satisfacția pe care i-o aduc cele două fiice adolescente.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Când s-a declarat starea de urgență, fiica ta cea mare, care studiază în străinătate, a revenit în țară, pentru ziua ta de naștere. S-a prelungit vizita, ai avut mai mult timp să te bucuri de amândouă?

Fetele au fost și sunt în continuare acasă cu noi. Școala Petrei a fost mai mereu online, facultatea din Oxford unde este studentă Carina a trecut și ea integral remote pentru acest an universitar. N-a fost simplu, însă prefer să iau partea bună din toată situația – noi, părinții, am primit un bonus neașteptat din viețile copiilor noștri. Nu dorea nimeni să li se anuleze toate planurile, dar trebuie să fiu sinceră: un cadou nesperat am primit noi.

Cum se înțelege Irina Păcurariu cu fiicele ei adolescente: "Fetele și Ticu fac alianțe împotriva mea"/ EXCLUSIVCum se înțelege Irina Păcurariu cu fiicele ei adolescente: "Fetele și Ticu fac alianțe împotriva mea"/ EXCLUSIV

Irina Păcurariu: „Suntem foarte norocoși'

Ești mamă a două fete, care sunt pe punctul de a-și croi propriul drum în viață. Ce relație aveți?

Suntem foarte norocoși, fetele noastre chiar ne lasă să credem că suntem importanți pentru ele… (râde) Am călătorit mult împreună, facem vacanțe cu toții, descoperim orașe, istorii, încă au cumva chef de noi. Sunt o mamă care face naveta. Nu știu viața altfel, e probabil o misiune complicată pentru alte femei, nu e cel mai la îndemână lucru din lume, dar e singura viață pe care o am, deci e felul în care mă simt completă și singurul în care supraviețuiesc, chiar dacă asta înseamnă să mai și obosesc, ceea ce se decontează de obicei când ajung acasă, locul unde fetele și Ticu reușesc să îmi încarce bateriile, de multe ori la limita de avarie.

Cum se înțeleg fiicele Irinei Păcurariu

Din ce am observat, pare că ești tipul de mamă-prietenă cu fiicele sale. Ți se confesează, îți mai cer sfaturi, ajutorul? Cum se înțeleg Ana Carina și Iris Petra?

Există o relație soră mai mare-junioară, de protecție, mentorat, plictis, sufocare, adorare, enervare, amuzament… etc. Lista e lungă, numără stări măcar câte secunde are o zi, pentru că așa arată și conviețuirea lor. Ce simt, și sper că nu mă înșel, este că se vor avea mereu una pe alta, indiferent de drumurile pe care vor apuca.

Cred că și la vârsta lor ar vrea ca ceea ce trăim împreună cu cei pe care îi iubim să rămână cea mai prețioasă parte din viață. Poate că știu să spună mult mai direct ceea ce doresc, se plictisesc mai repede la discursuri, accesul la informație le face mult mai analitice. Da. Câte puțin din toate. De asta e cazul să ne calibrăm și noi comportamentul: dacă nu mințim, ne ținem de cuvânt, suntem cetățeni onorabili și avem etică în ceea ce facem, cred că putem câștiga multe puncte la această generație sătulă de impostură.

Citește și: Cum l-a cunoscut Irina Păcurariu pe Ticu Lăcătușu și cum i s-a schimbat viața după căsătorie:”Multă tensiune, neliniște, panică”/ EXCLUSIV

Citește și: Acasa la Irina Pacurariu si Ticu Lacatusu

Citește și: Irisha, adevărul despre relația cu Raluca Dumitru, la Survivor:„A făcut alianță cu băieții, încerca să…'

Citește și: Cum se înțelege Răzvan Fodor cu Burlacul Andi Constantin:„Știu fiecare mișcare pe care o face'

Irina Păcurariu: „Au mult mai multă înțelegere pentru tatăl lor'

Succesul tău din plan profesional le-a afectat în vreun fel? Se spune că
fetele au, în general, o relație specială cu tatăl lor. Așa este și în cazul lor?

Sunt prieteni toți trei, fetele și Ticu există chiar o anume complicitate și îmi place, da, îmi place, să îi văd cum fac alianțe împotriva mea. E o casă în care se râde mult, chiar dacă asta presupune că unul dintre noi devine ținta generală a glumelor, așa că e nevoie de „strategii de recuperare a teritoriilor. Aș spune, fără să exagerez, că cele două adolescente ale casei au mult mai multă înțelegere pentru tatăl lor și sunt, constant, deosebit de critice cu mama.

Mă simt la testare în fiecare zi, ceea ce mă obligă într-un fel să fiu mereu cu garda sus. Deși probabil că noi, fetele, petrecem mai mult timp împreună, cu tatăl lor orice fac rămâne prețios, de ținut minte, unic. Adevărul este că la Ticu orice experiență devine într-un fel extremă. Dacă se plantează copaci, se face asta până pică noaptea și nu ne oprim nici dacă a început să plouă ușor, nu există un drum sau traseu care se face pe jumătate. Obosim? Nu-i nimic, stăm puțin, luăm o gură de apă, poate o bucățică de ciocolată și-o luăm din loc.

Ne plângem, avem ceva de reproșat, e prea greu, prea mult, prea repede, prea sus?! Ticu găsește replică la tot, nu doar pentru noi, așa e cu oricine merge cu el la un drum, pune puțină adrenalină, ține tensiunea în corzi, e calm, mereu calm și ferm, iar cât te lamentezi sau te pregătești să spui „gata, nu bagi în seamă că, fără să fii complet conștient, chiar ai terminat ce era de făcut. Probabil așa a reușit să ducă în expediții atât de mulți oameni care și-au depășit limitele împreună cu el.

Irina Păcurariu: „Deciziile lor de viață și de meserie le aparțin'

Cât de mult le-ați influențat în plan profesional? În ce direcție ați vrut să le îndreptați pașii?

Deciziile lor de viață și de meserie le aparțin, noi avem o singură misiune – să le sprijinim și să le blindăm cu experiența noastră în limita în care ni se cere ajutorul. Carina nu s-a lăsat ajutată deloc, termină anul doi, sper să reușească să-și vadă visele împlinite din plin. Muncește enorm, e foarte competitivă, cred că are un soi de har în a pune spațiile și obiectele în valoare, așa că arhitectura și designul interior pentru care se pregătește par domeniul în care se va simți fericită. La cea mică, care abia a împlinit zilele astea 13 ani, e prea devreme să știm ce vrea. Visează să nu treacă neobservată, sper că într-adevăr va ști și cum să facă asta.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN NUMĂRUL DE MAI AL REVISTEI VIVA! REVISTA SE GĂSEȘTE DEJA LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI. 

Sursa foto: Facebook, Instagram, PR 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter