Scandalul contiuă în cazul morții mezzosopranei Maria Macsim Nicoară: „Îmi povestea că are probleme cu soțul”

Publicat pe

Maria Macsim Nicoară a murit la vârsta de 52 de ani, în noaptea de 23 spre 24 decembrie 2020. Mezzosoprana a ajuns la Spitalulul de Neurochirurgie din Iași pe 9 mai, după ce a căzut pe scări, însă mai multe persoane au fost de părere că evenimentul nu a fost un accident. Acum, sora mezzosopranei, Elena Hereș, a făcut noi dezvăluiri la 5 luni de la moartea artistei.  

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Maria Macsim Nicoară a murit la sârșitul anului trecut. Mezzosoprana a ajuns la spital, după ce a căzut pe scările din casa în care locuia. Dosarul ei nu s-a încheiat încă, autoritățile încercând să stabilească condițiile în care s-a produs totul.  

Acum, sora mezzosopranei rupe tăcerea și spune că soțul ei și mama lui au o legătură cu decesul Mariei Macsim Nicoară. Elena nu crede că moartea surorii ei a fost un accident și că familia lui Codrin Nicoară, soțul Mariei Macsim Nicoară, a chemat salvarea la 8 ore după ce artista a căzut pe scări.

Scandalul contiuă în cazul morții mezzosopranei Maria Macsim Nicoară: „Îmi povestea că are probleme cu soțul'Scandalul contiuă în cazul morții mezzosopranei Maria Macsim Nicoară: „Îmi povestea că are probleme cu soțul'

Mi s-a spus că a căzut pe scări și că e internată. (…) Mi-am dat seama că ei au încercat să mă mintă de la început. Au minimalizat starea în care au adus-o pe sora mea.

Am discutat și cu ultima persoană cu care a discutat ea în seara respectivă și a spus că ea era încordată, agitată și și-a dat seama că e ceva', a spus sora mezzosopranei Maria Macsim Nicoară la Acces Direct.

Citește și: Soțul mezzosopranei Maria Macsim Nicoară nu a venit la înmormântarea ei!A evitat orice contact cu familia acesteia

Citește și: Lista completă concurenți Asia Express sezonul 4

Citește și: Cum arată soacra lui Dani Oțil.Gabriela Prisăcariu seamănă leit cu mama ei

Citește și: Artistul italian Franco Battiato a murit.Familia a făcut anunțul dureros

Detalii despre moartea Mariei Macsim Nicoară

Sora Mariei Macsim Nicoară a mai dezvăluit și faptul că atista îi spusese că soțul ei, Codrin, o înșală și că îi vorbește urât.

De la început am avut semne de întrebare legate de modul în care s-a desfășurat, s-a petrecut accidentul. Ea îmi povestea plângând la telefon că are probleme cu soțul, că îi vorbește urât și că el are o relație', a mai spus Elena.

Soțul mezzosopranei Maria Macsim Nicoară este cercetat pentru neglijență întrucât nu a chemat salvarea în momentul în care a găsit-o pe soția lui inconștientă.

Elena vrea să se facă dreptate în cazul morții surorii ei

Sora mezzosopranei, Elena Hereș, spune că are și mai multe semne de întrebare legate de ceea ce s-a întâmplat în cazul surorii ei decât avea în luna mai a anului trecut.

Afirmam anul trecut în luna mai, după tragicul «accident casnic» al surorii mele, că am încredere în oamenii legii, că își vor face datoria.

M-am înșelat crezând acest lucru. Mi-au înșelat încrederea! Mi-au înșelat încrederea persoane care trebuiau s-o apere pe sora mea și să acționeze pentru a afla adevărul. Chiar mi s-a reproșat că mă agit prea mult și e de datoria lor să apere victima. Oare?!

La vremea aceea aveam multe semne de întrebare legate de cele întâmplate. Acum am și mai multe întrebări fără răspuns pe care vi le prezint, urmând a trage singuri concluziile: De ce s-a așteptat două zile până s-a început ancheta la fața locului (în 12 mai 2020), deși poliția cunoștea «speța» din 9 mai 2020, ora 23:45?', a spus Elena Hereș.

Sursa foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter