Cum arată soacra lui Dani Oțil. Gabriela Prisăcariu seamănă leit cu mama ei

Publicat pe

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu s-au căsătorit în weekendul care a trecut. Ceremonia a fost una restrânsă, iar alături de miri au fost rudele și persoanele apropiate. De la un asemenea eveniment nu aveau cum să lipsească părinții Gabrielei. Soacra lui Dani Oțil este o femeie superbă de la care fiica ei a moștenit doar ce este mai frumos.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu și-au unit destinele pentru totdeauna în weekendul care tocmai a trecut. Acestora le-au fost alături persoanele dragi și familia. La eveniment au fost prezente mai multe vedete, prieteni apropiați ai cuplului. Nicolai Tand, prietenul apropiat a lui Dani Oțil, nu a lipsit de la nuntă. La fel și echipa de la Neața: Răzvan Simion, Raluca Olaru, Florin Ristei.

Cum arată soacra lui Dani Oțil. Gabriela Prisăcariu seamănă leit cu mama eiCum arată soacra lui Dani Oțil. Gabriela Prisăcariu seamănă leit cu mama ei

De la fericitul eveniment nu puteau să lipsească părinții Gabrielei Prisăcariu. Soacra lui Dani Oțil este o femeie superbă și elegantă, cu un zâmbet care poate lumina și cea mai întunecată încăpere. Acum știm de la cine a moștenit Gabriela trăsăturile frumoase. Mai mult ca sigur și relația dintre mamă fiică este una frumoasă, iar soacra lui Dani Oțil trebuie să fie cât se poate de mândră de fiica ei.

Citește și: Gabriela Prisăcariu, primele declarații după ce s-a căsătorit cu Dani Oțil:”Totul este acum…”

Citește și: Răzvan Simion și Daliana Răducan, împreună la nunta lui Dani Oțil.Și-au declarat public iubirea

Citește și: Gina Pistol, prima reacție după ce a fost înlocuită de Irina Fodor la Asia Express sezon 4:'Să aveți un drum…'

Citește și: Adela Popescu, discuție aprinsă cu o altă mămică, în parc:„Mă și enervează cât de amabilă am fost'

Dani Oțil: „Am 40 de ani, era ultimul tren'

După nunta, luni, în matinalul Neața cu Răzvan și Dani, Dani Oțil a vorbit puțin despre nunta lui.

Nu a fost o nuntă, a fost teambuilding, din 42 de câți am fost noi, plus fiecare cu cine a venit, am fost doar rudele noastre și voi (n red. cei din platou). Accept toate răutățile, vă anunț că este tot asa, și căsătorit și nu. Eu de ce nu am liber azi de la muncă?', a spus Dani Oțil.

Ramona Olaru și Răzvan Simion au fost și ei prezenți în momentul în care Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au devenit soț și soție. Cei doi au spus că s-au distrat pe cinste.

Ne-am distrat, ne-am refacut ieri', a spus Ramona Olaru.

A fost prima data când m-au bătut pantofii la o nuntă. Nu am mai dansat de un an jumate, am dansat acum de mi s-au rupt pantofii', a declarat Răzvan Simion.

După care, Dani a adăugat:

Eu am 40 de ani, era ultimul tren'.

Cine esunt nașii cuplului Gabriela Prisăcariu – Dani Oțil

Nașii cuplului au fost Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu. Cei doi le-au devenit părinți spirituali și au fost sufletul petrecerii la evenimentul din weekend. Roxana Ionescu a dansat, indiferent de melodie, la petrecere. La rândul lui, nici mirele nu prea a stat la masă, ci a dansat cu invitații, iar atmosfera a fost una extrem de degajată.

Nașii au fost elegenți, pe măsura evenimentului. Tinu Vidaicu a purtat un costum negru, iar Roxana a îmbrăcat un compleu de albastru, cu sacou și pantaloni scurți eleganți, care i-au pus în evidență silueta de invidiat, la care a asortat o pereche de pantofi cu toc de galbeni și o geantă albă.

Sursa Foto: Instagram, Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter