Gina Pistol, prima reacție după ce a fost înlocuită de Irina Fodor la Asia Express sezon 4: ”Să aveți un drum...”

Publicat pe

După ce s-a aflat că Irina Fodor este cea care o înlocuiește pe Gina Pistol la Asia Express, sezonul 4, vedeta a avut o primă reacție. Ce îi transmite soției lui Răzvan Fodor, dar și celorlați doi co-prezentatori, Oase și Marius Damian.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

După ce a înlocuit-o la Chefi la cuțite, acum Irina Fodor îi ia locul și la Asia Express, sezonul 4, cât timp Gina Pistol se află în concediu de maternitate. Nouă perechi de vedete vor pleca în curând pe Drumul Împăraților, în aventura vieții lor. Gina Pistol i-a transmis un mesaj celei care i-a luat locul în emisiune și o încurajează că totul va fi bine.

Gina Pistol, prima reacție după ce a fost înlocuită de Irina Fodor la Asia Express sezon 4: 'Să aveți un drum...'Gina Pistol, prima reacție după ce a fost înlocuită de Irina Fodor la Asia Express sezon 4: 'Să aveți un drum...'

'Simpaticilor, pana data viitoare ASIA EXPRESS continua ramane pe maini bune 😊. Sa aveti un drum bun si sa va bucurati de aventura asta minunata Irina Fodor, Marius Damian și Oase 😊😘. O sa fiu cu ochii pe voi Asia Express 😁', a scris Gina Pistol pe una dintre rețelele de socializare.

În acest an, iubita lui Smiley va rămâne acasă, unde se va ocupa de fetița ei. Chiar dacă nu va mai pleca la Asia Expres, Gina Pistol a mărturisit că va fi cu ochii pe înlocuitoarea ei, Irina Fodor.

Citește și: Irina Fodor, Oase și Marius Damian prezintă Asia Express, sezonul 4

Citește și: Cine este Marius Damian, unul dintre prezentatorii Asia Express 4

Citește și: Regulile din sezonul 4 Asia Express. Vedetele pleacă pe Drumul Împăraților

Citește și: Unde se desfășoară filmările pentru Asia Express. Schimbări în sezonul 4

Irina Fodor a înlocuit-o pe Gina Pistol la Asia Express, sezonul 4

Noul sezon Asia Express pornește pe Drumul Împăraților cu un nou prezentator. Irina Fodor este cea care va prezenta Asia Express, sezonul 4, în locul Ginei Pistol. Soția lui Răzvan Fodor, câștigătorul sezonul cu numărul 3, face primele declarații despre noul proiect.

'A început numărătoarea inversă, iar zilele astea, când mai e așa puțin până la plecare, e cel mai greu, ești împărțit între entuziasmul începerii unei aventuri incredibile și emoția în fața necunoscutului. În plus, trebuie să ne organizăm bine, să nu uitam ceva pe acasă și să facem planul cu familiile pentru perioada cât suntem plecați. La noi acasă, am chemat artileria grea, mai exact, bunicile- atât mama mea, cât și mama lui Răzvan, care vor prelua responsabilitățile gospodăriei’ în cele două luni cât voi fi plecată’, a declarat Irina Fodor, noua prezentatoare de la Asia Express, sezonul 4.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter