Regulile din sezonul 4 Asia Express. Vedetele pleacă pe Drumul Împăraților

Publicat pe

Care sunt regulile din sezonul 4 Asia Express. Antena 1 a făcut anunțul oficial privind momentul în care vor începe filmările pentru noul sezon, unde se filmează și regulile din sezonul 4. Vedetele urmează să plece pe Drumul Împăraților.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Reguli Asia Express sezonul 4! Așteptarea a luat sfârșit, Asia Express continuă! Se pregătește sezonul 4, iar vedetele pornesc de această dată pe Drumul Împăraților. Ruta va începe în Turcia, va continua cu Georgia și Azerbaijan, urmând ca destinațiile următoare să fie dezvăluite ulterior.

Regulile din sezonul 4 Asia Express. Vedetele pleacă pe Drumul ÎmpărațilorRegulile din sezonul 4 Asia Express. Vedetele pleacă pe Drumul Împăraților

Regulile din sezonul 4 Asia Express

Regulile din sezonul 4 Asia Express. Concurenții care pornesc pe Drumul Împăraților vor avea de respectat aceleași reguli ca și până acum. Vor avea la la dispoziție numai un dolar pe zi. Concurenții vor fi nevoiți să își găsească singuri mâncare, cazare și transport. De asemenea, vor avea de trecutpeste barierele culturale, peste cele lingvistice, să iasă din zona de confort și să își depășească limitele fizice și psihice pentru a ajunge la amuleta supremă.

Marele premiu din acest sezon este de de 30.000 de Euro și va putea fi câștigat de cea mai puternică echipă, la finalul cursei.

Provocările vor fi cu atât mai mari cu cât întreaga lume a trecut în ultimul an prin situații extraordinare. Aventura și adrenalina își fac însă din nou apariția și, cu bagajele făcute, corturile și sacii de dormit la purtător, cele 9 perechi sunt gata să audă celebrul îndemn: Cursa începe acum!'

Citește și: Unde se desfășoară filmările pentru Asia Express.Schimbări în sezonul 4

Citește și: Când încep filmările și unde se filmează Asia Express, sezonul 4.Primele vedete care sunt în negocieri cu Antena 1

Citește și: Cum se înțelege Irina Păcurariu cu fiicele ei adolescente:„Fetele și Ticu fac alianțe împotriva mea'/ EXCLUSIV

Când încep filmările Asia Express

România este prima țară care va porni în aventura Asia Express pe această rută, așa că drumul și misiunile pe care urmează să le facă le sunt total străine concurenților de anul acesta.

Filmările pentru cel de-al patrulea sezon Asia Express – Drumul Împăraților urmează să înceapă luna aceasta.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter